Canon Hand Strap E1 (podobie jak [Mac]). Ani razu nie uzylem. Grip - raz zalozony na 2 minuty. I maly OT: Tablet graficzny do peceta... 1.5 godziny euforii w dniu zakupu...
Canon Hand Strap E1 (podobie jak [Mac]). Ani razu nie uzylem. Grip - raz zalozony na 2 minuty. I maly OT: Tablet graficzny do peceta... 1.5 godziny euforii w dniu zakupu...
5D
Przejściówka na chinch przydała mi się raz, i to w dość niecnym celu. Wpiąłem się do projektora, pokazując szerszemu gronu osób kompromitujące zdjęcie kumpla zrobione parę godzin wcześniej![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Sztuczny sufit PocketBounce Lumiquest'u* - kupiłem do porównania razem z mini softboxem, no i sztuczny sufit przegrał zarówno w kategorii power, jak i quality. Aktualnie testuję Omnibounce :-D .
EDIT: * - jak ktoś z Poznania widzi zastosowanie - oddam do rąk własnych za darmo, 1x na lampie, nie wiem tylko, czy mam jeszcze rzepy.
Ostatnio edytowane przez slawi_3000 ; 17-11-2006 o 11:23
najbardziej nieprzydatne - kabel USB,jakieś książki o foto w stylu 'all in one", karta CF jakaś śmiesznie mała którą dostałem z aparatem
najbardziej przydatne - plecak orion trekker, stoffen omnibounce, czytnik cf, wyzwalacz radiowy.
U mnie zdecydowanie najbadziej bez sensu okazała się składana osłona gumowa w rozmiarze 58mm, kupiłem bez zastanowienia, a do KIT-a to ona się "średnio" nadaje.
A poza tym filtry:
1. Ruski filtr zmiękczający - nie za bardzo widze efekty działania
2. Filtr zielony do b&w - kupiłem bo mi brakował do kompletu, jeszcze go nie użyłem i nie wiem czy kiedykolwiek użyje.
3. 80A - efekty daje ładne, ale rzadko kiedy sztuczne światło jest na tyle mocne żeby można go użyć.
Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 17-11-2006 o 11:06
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Musi być to coś co się samemu miało? Bo moim zdaniem te cudowne daszki nad LCD do lustrzanki są najbardziej paściastym gadżetem.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
A tak, zapomniałem o folii ochronnej na wyświetlacz. Po roku użytkowania tak sprszywiała że zdjęcia na LCD wyglądały gorzej niż źle. Zdjąłem i nastepnej zakładać nie zamierzam.
A kabelek do telewizora 2 czy 3 razy użyłem. W sumie do podglądu zdjęć to lepsze rozwiązanie niż ciemne LCD mojego notebooka.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj