Pokaż wyniki od 1 do 10 z 388

Wątek: Plener Warsaw by night - 17 listopada

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Poza moim już potwierdzonym uczestnictwem proszę aby Oddech dodał forumowego banitę czyli Mmszę.

Co do ostatniego pytania, myślę, że plenerek zakończy się około 1.00 bo po zajezdni możemy spróbować jeszcze skoczyć na "mosty" i może trochę okolic starówki. Nie mniej obowiązki organizatora przejął Oddech i nie chcę mu się wcinać w plener.

No wygląda na to, że będzie to jeden z większych plenerów w ostatnich miesiącach w Wawie.
    Ostatnio edytowane przez Mac ; 15-11-2006 o 17:47
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    (...)Nie mniej obowiązki organizatora przejął Oddech i nie chcę mu się wcinać w plener.

No wygląda na to, że będzie to jeden z większych plenerów w ostatnich miesiącach w Wawie.
    Mac. Plener nocny wymyślił oskarkowy (należy o tym pamiętac i nie zapominać). Jednakoż Ty założyłeś wątek i skrzyknąłes chłopaków.
    Ja tylko zaproponowałem miejsce, a teraz trzymam administracje w ręku. Mogę jeszcze po plenerze napisać kilka zdań na jego temat, ale zawiadywanie co, gdzie i jak po zajezdni pozostawię tym, którzy lepiej znają Warszawę, mają więcej pomysłów ode mnie i będą wciąż mieli ochotę na nocne strzały.

Podsumowując:
    zobaczymy jak będzie po zajezdni

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    ... po zajezdni możemy spróbować jeszcze skoczyć na "mosty" ...
    Jestem jak najbardziej za. Czyli trzeba będzie zrezygnować ze snu w noce z piątku na sobotę :-)
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Uprawnienia umieszczania postów