Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: promocyjnie do 400d

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sacz

Domyślnie promocyjnie do 400d

Kupiłem 400d i jest tam promocja.
    Może ktoś by mi pomógł i przetłumaczył?
    Byłbym wdzięczny - a inni pewnie też.
    Karty
    http://canoncigpromotion.onlinerebates.com/terms.aspx
    a druga promocja to: http://canonextrapromotion.onlinerebates.com/intro.aspx
    Michał

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Moze cos w tym watku ci pomoze:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=16147

Początki nałogu

Domyślnie

nic mu nie pomoże....uprzedzam
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    nic mu nie pomoże....uprzedzam
    Pomoże pomoże !! Ja się zarejestrowałem , wypełniłem dane własne i aparatu i ... przyszło.
    Rzecz może o tyle ciekawa ,że Canon Europe nie uznaje, że ktos z Polski może kupic aparat, no i przy wypełnianiu danych - ja wpisałem ,że mieszkam w Wielkiej Brytani. Jednak wpisałem też w danych adresowych POLAND i katra 256 dotarła !!

Pozdrawiam
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Coś już napisał Awatar GTharnas
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Ale za to To Ci pomoze :
    http://www.canon-board.info/showthre...hlight=darmowa
    Masz tam opisane krok po kroku .
    Ja zrobiłem tak samo z moim 400D i 2 tygodnie i mam Karte.

Co do drugiej promocji tzn. Cash Back
    To tez się nad nią zastanawiałem ponieważ jestem przed zakupem 17-40 L, ale z tego co na stronie wyczytałem to promocja obejmuje kraje w których nie ma PL, czyli jak obiektyw będzie kupiony w kraju to nie skorzystamy z tego

"Which countries should I purchase the product in to be valid for this promotion?
    A. The promotion runs in the following 15 countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, the Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom. For the cashback to apply, the product listed in Section 2 must be purchased in either of those 15 countries"

Jedyna mozliwosc to kupic w jednym z tych krajow np. wiem ze na Allego duzo osob ma sprzet z niemieckiej hurtowini ... wiec bylo by wtedy gites.

Ale jest jeszcze jedno ale ..
    Nalezy wyciac z pudelka "barkode" prawdopodobnie kod kreskowy i wraz z Kopia dowodu zakupu wyslac Tylko czy potem nie bedzie problemow np z wymiana , naprawa czy odsprzedażą sprzetu , bo pudelko bedzie powycinane ?

Daniel
    Ostatnio edytowane przez GTharnas ; 15-11-2006 o 02:42

Bywalec Awatar viTo
    Miasto
    Kędzierzyn - Koźle

Domyślnie

witam. jakis czas temu znalazlem na stronie canona info, ze rejestrujac aparat otrzyma sie karte 256 lub 512 MB. No i sie zarejestrowalem i... NIC... Nie moge sie zalogowac na cig.canon-europe.com ale na my.canon-europ.com moge bez problemu.... o co chodzi?? moze mial ktos podobny problem??
    EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
    Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

matiax
    Guest

Domyślnie

hej

z prawnego punktu widzenia kupujesz aparat nie opakowanie(no chyba że jest to eleganckie plastikowe etui jakieś) więc z wymianą lub naprawą nie będzie problemu( nawet w wiadrze możesz im wtedy oddać do naprawy.
    Kartonowe pudełko jest nietrwałe i np.przeważnie jest tak sprzet zapakowany że z niecierpliwością rozrywasz wszystko żeby się do niego dostać - czyli wszystko ok - producenci i sprzedawcy nie mogą żądać sprzetu w oryginalnym nietrwałym opakowaniu po to jest niezgodne z prawem( konsultowałem to juz z prawnikiem bo miałem taką sytuację i wystarczyło sprzdwcy podac odpowiedni paragraf i w pudełku po butach przyjał sprzet)

cze

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GTharnas Zobacz posta
    A to Ci Mazury
    http://www.mazury.com.pl/

Coś już napisał Awatar GTharnas
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matiax Zobacz posta
    hej

producenci i sprzedawcy nie mogą żądać sprzetu w oryginalnym nietrwałym opakowaniu po to jest niezgodne z prawem
    cze
    No może i masz racje ... wiem tylko ze jak oddawałem kiedyś aparat do serwisu Canona to mówili by przysłać w oryginalnym pudełku..... hehe ale nie mówili ze w nie naruszonym . Na dniach mam odebrać 17-40 L , to może uda mi sie skorzystać z tej promocji.

Pozdr.
    >A Mazury .. jak najbardziej ładne ale wole gÓry
    Ostatnio edytowane przez GTharnas ; 15-11-2006 o 02:50

Domyślnie

A ludzie kupujący w Polsce ze słynnej stajni "CANON POLSKA" sp. z o.o. są zawsze kopani w d..... Właśnie kupiłem to body i po "PROMOCJI" żadnych śladów. To już drugie moje body z oficjalnego źrodła w Polsce i drugi raz to samo - NIE DOTYCZY!!!

Szkoda gadać!!!!

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów