Strona 6 z 38 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 371

Wątek: IDENTYFIKATORY I SMYCZE - IV tura

Dopiero zaczyna Awatar Karlolek
    Miasto
    okolice Sanoka

Domyślnie

A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers. I drugie: Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
    Canon EOS 300 | Canon BP-200 | Canon EF 28-80 mm f/3.5-4.5 | Canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III USM
    Canon EOS 350D | Delta BG-E3 | Canon EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 II | 2 x CF Kingston 1 GB Elite Pro 50x

KubaN
    Guest

Domyślnie

Sądze, że niczym się nie różnią ;-) po prostu zamawiana jest dana liczba identyfikatorów na raz bo wychodzi taniej, tak więc dlatego jest to podzielone na tury, zamówień jest odpowiednia liczba, pieniążki wpłynęły, zamawiamy, wysyłamy i następna tura itd.

Mam rację?

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Ludzie, czytajcie... Choc ten jeden post na poczatku.

Cytat Zamieszczone przez Karlolek Zobacz posta
    A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers.
    Jest napisane pod drugim zdjeciem pierwszego posta w tym watku.*

Cytat Zamieszczone przez Karlolek Zobacz posta
    Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
    Wszystkie sa takie same. Pomijajac oczywiscie dane wlasciciela

Cytat Zamieszczone przez KubaN Zobacz posta
    Sądze, że niczym się nie różnią ;-) po prostu zamawiana jest dana liczba identyfikatorów na raz bo wychodzi taniej, tak więc dlatego jest to podzielone na tury, zamówień jest odpowiednia liczba, pieniążki wpłynęły, zamawiamy, wysyłamy i następna tura itd.
    Mam rację?
    Mniejsze o koszty. Nie my placimy Mniej jak 100 identyfikatorow i 200 smyczy po prostu nie da sie zamowic bo nikt nie chce tak malo zrobic, stad taka ilosc wymaganych chetnych

Co do tur to mechanizm jest prosty... Jak juz zakonczono pierwsza serie zamowien nagle pojawilo sie wiele postow z "ja tez chce takie". Stad druga, trzecia i obecnie czwarta tura. Patrzac na mizerne tempo przyrostu zamowien jest to prawdopodobnie ostatnia na dluzszy czas. Wiec jesli ktos nie jest zdecydowany to moze byc pewien, ze w przyszlosci dlugo nie bedzie okazji do zamowienia.

* Po obu stronach jest to samo.
    ...

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jeszcze potrzeba zamówień na 21 sztuk plakietek i zamawiamy drukowanie. Chętnych na 200 smyczy raczej braknie, dlatego zamówię za swoje pieniądze tyle ile braknie do 200 a potem będzie mozna sobie przez jakiś czas zamawiać tak jak to było po III turze .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Uzależniony Awatar MaciekH
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Takie poprostu dociekliwe pytanko mam: można gdzieś sprawdzić ile osób już dokonało zamówień żeby sie dowiedzieć kiedy mniej wiecej bedą zamówienia realizowane?
    20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekH Zobacz posta
    Takie poprostu dociekliwe pytanko mam: można gdzieś sprawdzić ile osób już dokonało zamówień żeby sie dowiedzieć kiedy mniej wiecej bedą zamówienia realizowane?
    A czytasz czasem forum czy tylko piszesz? 5-6 postow nad toba... posty numer 49 i 50 .

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak Zobacz posta
    Jeszcze potrzeba zamówień na 21 sztuk plakietek i zamawiamy drukowanie.
    Widzę że wynik się poprawił przez te 2 dni
    Trochę pomogłem ;-)
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ludzie, zamówcie jeszcze 10 identyfikatorów, bo się doczekać tu wszyscy nie możemy!

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Dziesiec to nie, ale ze dwa to moge sie dorzucic
    Jeden juz popsulem a drugi sie jakos tak zgubil
    ...

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mamy taką sytuację że jest prawie koniec zbierania zmamówień ale brakuje 1/5 wpłat .
    Ostatnio edytowane przez Diodak ; 18-11-2006 o 01:12
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Strona 6 z 38 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów