Masowa produkcja. Odpady się trafiają
. Współczuję
.
Masowa produkcja. Odpady się trafiają
. Współczuję
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
aaa- ja mam juz z 80 000 zdjęć prz3ebiegu na swoim 350D (fotoreporter) i jeszcze do stycznia ważną gwarncję. czy jak mi padnie migawka w Canonie to w ramach gwarancji mi wymienią za free?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
M_Kuron, Ernest Pierwszy.... Cholerka, panowie, zaczynam się martwić czy przypadkiem 30tki wogóle nie mają jakiejś wadliwej migawki. Moja padła po 7tys zdjeć :-( Własnie robią ją na Żytniej.
moje digarty
EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.
tak to jest jak sie kupuje na alledrogo...
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
Kapitan Wagner
Witam
A ja mam pewną sugestię. Jeżeli kupujemy model 30d na który Canon daje gwarancję 100 tys zdjęć (podaje to na oficjalnej stronie) a aparat pada załóżmy po 16 tys (tak jak w przypadku Maćka Kuronia) jest to maksymalna żenada. Ja osobiście kupiłem 30d właśnie z tego względu że wytrzyma te 100 tys cykli. I w tym momencie na moje rozumowanie taki aparat powinni nam wymienić na inny model. Jezeli wchodzi w grę tylko serwisowanie na Żytniej trzeba ich postraszyć rzecznikiem praw konsumenta. Większość z nas wie z własnego lub znajomych doswiadczenia, ze druga migwaka - wlożona w serwisie wytrzyma nie 100 tys tylko już niestety o połowę mniej. Dlatego dziwie się ze uzytkownicy felernych modeli nie postanowili krzyczeć o nowe body.
pozdr
fotorep_ublika