Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 143

Wątek: Plener 04.11.2006 - Arkadia, Nieborów i okolice

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Oddech Ty się nie martw, oskarkowy wreszcie przemówił po ludzku i kontruktywnie i chwała mu za to.
    Jak oświetlić akwedukt nie mam jeszcze pomysłu ale mam pewną koncepcję w księżycową janą nocą w zimie, tylko trafić czas ale większym problemem będzie wejście w nocy na teren parku. W sumie to jest do załatwienia a księżyc trzeba wyczic i trafić śnieg ale mogłaby być dobra zabawa.
    Nocna Wawa, czemu nie ale do tego trzeba inne towarzystwo Mmsza, Stratus (ich znam) Zielony też równy gość.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mac, jeśli chodzi o mnie to jestem otwarty na wszelakie towarzystwo. Nocna Warszawa to cos o czym zawsze marzyłem. Z resztą, piszę się na każdy plenerek. Nadal podtrzymuję opinię, że trzeba robić zdjęcia i uczyć się na błędach.

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Chętnie bym się zapisał na nocną Warszawę. Jakoś sam nie mam odwagi szlajać się ze sprzętem (zębów szkoda :smile: ).

W dyskusję o zdjęciach z pleneru wolałbym nie wchodzić, ale muszę.
    Wątek ten powstał, aby podzielić się wrażeniami mile spędzonych godzin ze znajomymi w plenerze, a nie żeby chwalić się stworzonymi dziełami (te lądują w galeriach, dlatego nie mam własnej i wątpię żeby taka kiedykolwiek powstała).
    Oskarkowy, rozumiem że zdjęcia mogą Ci się nie podobać, ale to forum to nie jest miejsce, gdzie zbierają się artyści fotograficy, ale głównie amatorzy fotografii. Są to ludzie, którzy dobrze się bawią robiąc zdjęcia i chwała im za to. I nieważne jest, że komuś coś nie wyjdzie, że ma bałagan w kadrze, że zdjęcie jest nie doświetlone, ale to ile radości może sprawić chęć nauki wyrażania siebie w taki sposób. Sam zainteresowałem się fotografią dosyć niedawno. Niestety najprawdopodobniej nie mam talentu do tworzenia zdjęć choćby zbliżonych do tych z twojej galerii, ale czy to powód aby zniechęcać mnie mało konstruktywną krytyką? Co innego twoje ostatnie posty w których pokazujesz błędy i dajesz sugestie. Dlatego bardzo chętnie wybrałbym się z Tobą w plener, aby spróbować czegoś się od Ciebie nauczyć (chociaż jestem raczej beznadziejnym przypadkiem).

Jeżeli piszę jakieś głupoty, to zwalcie to na gorączkę, która doprowadza mnie powoli do szału :-|
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Dzięki, CoNic. Ubrałeś w słowa to, co chodziło mi po głowie od powrotu z pleneru.
    ,

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Między nami powiedziawszy to galeria oskarkowego nie zwala z nóg, śluby mocno przeciętne, chyba podeślę tę galerię do mojego kolegi Nikoniarza i zarekomenduję kolejną połajankę dla Taliba .
    Reszta hmmm, plastic fantastic, brak w tym ducha.
    Tak jak Oddech napisał bardzo dobre sprawozdanie tak CoNic napisał dobre podsumowanie dyskusji.
    Kolejny plener czyli nocna Wawa, czemu nie, zakłdam wątek.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

W nowym też to zrobię, ale piszę się na to.
    ,

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zdecydowanie jestem za Warsaw By Night. Ustalcie termin a ja się dopasuję.

Bywalec Awatar Sebian
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Zrobiliście bardzo ładne i trafione fotki A co do oskarkowego (kompleks nagradzania?) to chyba zbyt długo bywał na niejakim cyberfoto lub czymś podobnym, gdzie zamiast dzielić się uwagami i poradami miesza się, szczególnie tych nowych, z błotem. Mac, doskonała wskazówka, żeby looknąć na wypociny herr krytyka Osobiście dzielę krytyków na tych, których uwagi doceniam lub mam je tam, gdzie mnie można w d*** pocałować. I choć powyższa krytyka tym razem nie dotyczy moich foto-zdobyczy, to tak czy inaczej trafia ona w to drugie miejsce. Żałuję, że nie udało mi się z Wami wyskoczyć, choć szanse były duże.
    SEBIAN
    Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
    ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebian Zobacz posta
    Zrobiliście bardzo ładne i trafione fotki A co do oskarkowego (kompleks nagradzania?) to chyba zbyt długo bywał na niejakim cyberfoto lub czymś podobnym, gdzie zamiast dzielić się uwagami i poradami miesza się, szczególnie tych nowych, z błotem. Mac, doskonała wskazówka, żeby looknąć na wypociny herr krytyka Osobiście dzielę krytyków na tych, których uwagi doceniam lub mam je tam, gdzie mnie można w d*** pocałować. I choć powyższa krytyka tym razem nie dotyczy moich foto-zdobyczy, to tak czy inaczej trafia ona w to drugie miejsce. Żałuję, że nie udało mi się z Wami wyskoczyć, choć szanse były duże.
    Jest już plan kolejnego pleneru. Zapraszam na Warsaw by night.
    A to sznurek: http://canon-board.info/showthread.php?t=16072

Bywalec Awatar Sebian
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Jest już plan kolejnego pleneru. Zapraszam na Warsaw by night.
    A to sznurek: http://canon-board.info/showthread.php?t=16072
    Jak nie wyląduje w Niemczech, to czemu nie? :wink:
    SEBIAN
    Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
    ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów