Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: 350 czy 400?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar -Wolf-
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja miałem ten sam dylemat i wybrałem 400D i nie żałuję. Przekonał mnie do tego AF z 30D. Poza tym jak się bardziej wkręcisz i za jakiś czas będziesz zmieniać body, to łatwiej Tobie będzie sprzedać 400D niż starszy model jakim jest 350D.

Co do zakupu body z kitem czy bez, to kup body z kitem, a nie samo body. Różnica wyniesie około 200 zł albo mniej, a tak masz zawsze szeroki kąt. Za tę cenę innego nie kupisz, a wcale nie jest taki zły jak mówią i na początek wystarczy.

Poza tym polecam Tobie Canona EF 50 f/1.8 - dobre, jasne, stałoogniskowe szkło za niewielkie pieniądze. Mam egzemplarz od Cichego i jestem bardzo zadowolony.
    Ostatnio edytowane przez -Wolf- ; 03-11-2006 o 00:57
    Canon 100D + 18-55 IS STM + Sigma 70-300 DG APO MACRO

rtg
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -Wolf- Zobacz posta
    Co do zakupu body z kitem czy bez, to kup body z kitem, a nie samo body. Różnica wyniesie około 200 zł albo mniej, a tak masz zawsze szeroki kąt. Za tę cenę innego nie kupisz, a wcale nie jest taki zły jak mówią i na początek wystarczy.
    Zgadzam się w 100%

Cytat Zamieszczone przez VANT Zobacz posta
    a ja mam 350D od roku i zastanowiłbym się zanim kupiłbym 400D z prostej dla mnie przyczyny...brak drugiego LCD co wbrew pozorom jes IMO ważne zarówno podczas fotografowania w słońcu (wtedy na głównym nic nie widać)
    Niestety tutaj nie zgodzę się w 100%
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez rtg ; 03-11-2006 o 13:16

Uprawnienia umieszczania postów