Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Serwis Żytnia => Prezenty na gwiazdkę

Bywalec Awatar roa

Domyślnie Serwis Żytnia => Prezenty na gwiazdkę

Serwis Canona na Żytniej to mnie lubi bardzo. Wysłałem 50/1.8, 28-70L i Elan7 do serwisu, wycenili mi naprawy na 600plnów, przyjechała paczka zapłacilem kurierowi, otwieram a tam... cyfrowy FF. Ponieważ jak zaraz powie część z Was głupi jestem dzwonię i mówię ze się machnęłi chyba bo ten sprzet co dostałem to kilka razy wiecej niz to co wysłałem.
    Reakcją było: "Matko Boska" po czym powiedzieli zebym odesłał na ich koszt sprzęt a oni wyślą mi mój. Wyślę im ale najpierw chcę zobaczyć u siebie swoje sprzęty, bo podpisałem się na liscie przewozowym ze odbieram swoje to jakby co nie bede miał ani jednego ani drugiego.

W zamian za moją uczciwość chcą mi (musiałem lekko chrząknąć w telefon) przy "następnej" naprawie (pewnie za rok) odpuścic koszty transportu, całe 19 zł . Tylko to trochę smieszne z ich strony. Wysali mi sprzęt za 4 razy większą kasę niż mój, narazili się na straty i nieprzyjemności a nie umieją nawet powiedzieć dziękuję...

Nie wiem, może głupi jesem, za dużo oczekuję, albo mam wyidealizowane spojrzenie na świat.

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

smieszne pytanie- co bylo na liscie przewozowym???
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Bywalec Awatar roa

Domyślnie

sprzęt foto

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

kurde, kuszaca propozycja zamiany ciekawe ile by im zajelo kapniecie sie co gdzie wyslali
    a tak na marginesie to co dolegalo FF ze znalazl sie w serwisie (chyba nie problemy z AF)
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Bywalec Awatar roa

Domyślnie

jako część zdjęta z aparatu w paczce była obudowa. Wiec mniemam ze to ona cos uszkodzona była, choć niwe otwierałem woreczka

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

naprawa gratis moim zdaniem, to powinna być prawidłowa reakcja z ich strony, albo 10% znaleźnego
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Bywalec Awatar roa

Domyślnie

Tym bardziej ze zrezygnowałem z konserwacji 50 1.8 bo chcieli za czyszczenie imho za dużo. Mogli by teraz w ramach sprzątania bałaganu mi to wyczyscić...

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roa Zobacz posta
    Tylko to trochę smieszne z ich strony. Wysali mi sprzęt za 4 razy większą kasę niż mój, narazili się na straty i nieprzyjemności a nie umieją nawet powiedzieć dziękuję...
    Opisz to na dpreview! Przynajmniej podróżujący tranzytem przez Polskę nie wdepną w ... Żytnią.
    Swoją drogę wirtualne brawa i full respect za to, że nie kombinowałeś. Myślę, że spokojnie można by było przywłaszczyć ten cyfrowy FF.
    zrezygnowałem z konserwacji 50 1.8 bo chcieli za czyszczenie imho za dużo.
    Ile? Mi wyczyścili MK I za 60 PLN

Bywalec Awatar roa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Ile? Mi wyczyścili MK I za 60 PLN
    Ode mnie chcieli za Mk I znacznie więcej. Może dlatego ze razem z nim posłałem Lkę może myśleli że sram kasa

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Ode mnie chcieli za Mk I znacznie więcej. Może dlatego ze razem z nim posłałem Lkę może myśleli że sram kasa
    Nie to coś nie tak. Ja przywiozłem w komplecie Sigme 20/1.8 i 135/2 (według pana serwisanta 28-135 ;-) )

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów