Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: Fotografia żywności.

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kodar Zobacz posta
    hehe, no te kwiatki to rzeczywiście nie wina fotografa...
    Może i nie wina fotografa, ale fotograf powinien mieć pojęcie o tym, czego zdjęcie robi. Powinien podpowiedzieć, że te kwiatki są nie teges. Nie jestem fotografem, ale bym odmówiła zrobienia zdjęć jedzenia z kwiatkami, bo bym chyba (przepraszam za wyrażenienie) zwymiotowała jakbym miała takie zdjęcie zrobić. Chyba, że chcą jeszcze jedzenie fraktalami na bieżąco generowanymi upiększać

Coś już napisał Awatar kodar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemina Zobacz posta
    Może i nie wina fotografa, ale fotograf powinien mieć pojęcie o tym, czego zdjęcie robi. Powinien podpowiedzieć, że te kwiatki są nie teges. Nie jestem fotografem, ale bym odmówiła zrobienia zdjęć jedzenia z kwiatkami, bo bym chyba (przepraszam za wyrażenienie) zwymiotowała jakbym miała takie zdjęcie zrobić. Chyba, że chcą jeszcze jedzenie fraktalami na bieżąco generowanymi upiększać
    Chyba przesadzasz. Często to jednak tylko praca, a nie misja... Podpowiedzieć można, ale nie odmówić. "Nasz klient nasz pan". Polecam popracować z różnymi ludźmi to zmienisz zdanie. Często budżet jest zbyt niski, aby się denerwować. U mnie jednak róże nie powodują odruchów wymiotnych, nawet na talerzu...

Uprawnienia umieszczania postów