Strona 9 z 25 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 248

Wątek: Program do prezentacji

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Dwa wiodace:
    - Pro ShowGold
    - PictureToExe (jest w polskiej wersji jezykowej)
    Nie sa darmowe ale kosztuja niewiele (okolo 30$)

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG Zobacz posta
    Dwa wiodace:
    - Pro ShowGold
    - PictureToExe (jest w polskiej wersji jezykowej)
    Nie sa darmowe ale kosztuja niewiele (okolo 30$)
    proshow gold na ich stronie kosztuje 69$ a box 79$ tylko nie wiem jak to kupic za dewizy bo w kraju nie znalazłem firmy która by nim handlowała> może ktoś wie??

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ściągnę sobie jutro nero 7. Jeśli będę miał problem to pewnie trzeba będzie coś kupić. Ale co tam strasznie podobają mi się prezentacje

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    proshow gold na ich stronie kosztuje 69$ a box 79$ tylko nie wiem jak to kupic za dewizy bo w kraju nie znalazłem firmy która by nim handlowała> może ktoś wie??
    Mozesz normalnie zamowic u nich na stronie www. Nie musisz szukac sklepu polskiego.

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Poszukaj w googlach Wings Platinum. Jest to program profesjonalny ale darmowa uproszczona wersja (spełniająca wymogi zawodowców) jest do sciągnięcia. Jest ona na (chyba )ok. 20 otwarć!
    Ja robie prezentacje w programie (niestety nie darmowym) Ulead Video System. Jest to program do obróbki wideo ale prezentacje zdjęć tez wychodzą świetnie!

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Mozesz normalnie zamowic u nich na stronie www. Nie musisz szukac sklepu polskiego.
    CIEMNOGRÓD pyta : a jak płacić by bezpiecznie było i nie dopłacać za przesyłki??

Bywalec

Domyślnie

Do zastosowań domowych (prosty ale darmowy) polecam PHOTO STORY 3 FOR WINDOWS. Sprawdź może akurat.
    Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Bywalec

Domyślnie

Natomiast program PINNACLE Studio Version 9 to już pierwsza liga w obróbce i prezentacji filmów i zdjęć.
    Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Bywalec Awatar kwv
    Miasto
    biesy i czady

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde Zobacz posta

Potrzebuje program do tworzenia prezentacji zdjęcz możiwością zrobienia strony tytułowej oraz podłożenia muzyki pod tło. Potem chce to wypalic na dvd by mieli młodzi na stacjonarny odwarzacz
    Witam
    Jedyn szybki i sensowny program to MemoriesOnTv, gdzie mozna zrobiś od strony tytułowej, dodania fajnych efektów, podkładu muzycznego. Wszystko jest na miejscu a zarazem idzie bardzo sprawnie komponowanie takowej przentacji.
    Kiedyś bawiłem sie w Adobe Premiere Pro lecz żeby opanować ten kombajn /czytaj- szybko i treściwie zrobić taką prezentację/ pochłania on mnóstwo czasu przy porównywalnych efektach.

tu jakiś przykład mojej "sklejanki" w MemoriesOnTv: www.tomaszkobiela.kwv.pl/fotografia_slubna

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez kwv ; 30-10-2006 o 14:02

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    CIEMNOGRÓD pyta : a jak płacić by bezpiecznie było i nie dopłacać za przesyłki??
    Zeby bylo bez kosztow przesylki to kup wersje 'download' a nie boxed. A zeby bylo bezpiecznei to wystarczy sie przemoc odnosnie zakupow karta kredytowa w internecie - zaufac sprzedajacemu i miec pewnosc ze ma sie czysty komputer i polaczenie (ja np w kafejce internetowej jakos bym sie obawial robic zakupy karta...).

Strona 9 z 25 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów