Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: Canon EOS 10D

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Problem polega na tym, że spawarka też nie lepsza. Masakrycznie mnie denerwuje jak na imprezach goście (głównie z kompaktów) tym migają .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Problem polega na tym, że spawarka też nie lepsza. Masakrycznie mnie denerwuje jak na imprezach goście (głównie z kompaktów) tym migają .
    ano dokladnie. taka podczerwona siatka jak w D70 jest fajna sprawa... mniej przeszkadza, robi swoje
    www albo tez flickr

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ano dokladnie. taka podczerwona siatka jak w D70 jest fajna sprawa... mniej przeszkadza, robi swoje
    Zgadza się. Zresztą w 50E takowa była i skrzynka piwa dla tego kto wie czemu canon z tego zrezygnował .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zgadza się. Zresztą w 50E takowa była i skrzynka piwa dla tego kto wie czemu canon z tego zrezygnował .
    pojawi sie w 3D i Canon bedzie bil piane o zaj... nowym ficzerze. tak jak ze spota w reklamach 5D zrobili ficzer profesjonalny (np. Minolta Dynax 4 za 200$ w chwili premiery ma ten ficzer )
    www albo tez flickr

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    pojawi sie w 3D i Canon bedzie bil piane o zaj... nowym ficzerze. tak jak ze spota w reklamach 5D zrobili ficzer profesjonalny (np. Minolta Dynax 4 za 200$ w chwili premiery ma ten ficzer )
    Masz świętą rację taki już ten Canon jest. W pewnych tematach sobie niezłe ja..a robią. To fakt ale jest jedno "ale" - minolta już nieboszczka od jakiegoś czasu, a canon wypuszcza nowe korpusy i szkła. Zapowiada sie tego w przyszłym roku całkiem sporo.
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów