Pokaż wyniki od 1 do 10 z 152

Wątek: Adobe Lightroom Beta dla Windows pojawiło się

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Najwidoczniej czegos brakuje staruskiemu win2k skoro coraz wiecej aplikacji nie chce pod nim dzialac. Juz z niejedna sie spotkalem. Vitez, moze czas na zmiany? XP, albo Vista Vio

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Najwidoczniej czegos brakuje staruskiemu win2k skoro coraz wiecej aplikacji nie chce pod nim dzialac. Juz z niejedna sie spotkalem. Vitez, moze czas na zmiany? XP, albo Vista Vio
    Jak na razie tylko Battle for Middle Earth 2 i Lightroom beta wymagaly XP wiec jeszcze wytrzymuje . Nie lubie XPkowego myslenia za uzytkownika a by ta sztuczna sztuczna inteligencje powylaczac to mnostwo grzebania. 2000 jest bardziej surowy i mi odpowiada.
    Ale na Viste patrze lakomym okiem... o ile wiekszosc aplikacji bedzie na Viscie smigala .
    Jesli Vista okaze sie niezbyt udana to moze przezyje XPki w miedzyczasie ale tylko gdyby Medieval Total War 2 okazalby sie XP only to bym sie zmusil do zmiany.

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jak na razie tylko Battle for Middle Earth 2 i Lightroom beta wymagaly XP wiec jeszcze wytrzymuje . Nie lubie XPkowego myslenia za uzytkownika a by ta sztuczna sztuczna inteligencje powylaczac to mnostwo grzebania. 2000 jest bardziej surowy i mi odpowiada.
    Ale na Viste patrze lakomym okiem... o ile wiekszosc aplikacji bedzie na Viscie smigala .
    Jesli Vista okaze sie niezbyt udana to moze przezyje XPki w miedzyczasie ale tylko gdyby Medieval Total War 2 okazalby sie XP only to bym sie zmusil do zmiany.
    Spoko, Lightroom nowy działa jak trzeba na Viście. Generalnie to prawie wszystko działa.
    DSLRs & lenses

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Vitez nie wiedziałem że pykasz sobie w Total War Medieval zanosi się na pełen wypas.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Vitez nie wiedziałem że pykasz sobie w Total War Medieval zanosi się na pełen wypas.
    Nie pykam. Nie mam jeszcze zadnej z tej serii - dotychczasowe mnie nie przekonaly. Bede pykal, bo Medieval 2 mnie przekonuje 8) .

Uprawnienia umieszczania postów