Absolutny Mistrz Świata jazdy z "zimnym łokciem".
Załącznik 1792
Absolutny Mistrz Świata jazdy z "zimnym łokciem".
Załącznik 1792
Pozdrawiam
PrzemoC
Dostałem teraz mailem od znajomego...
Przeczytalem wlasnie scenogram posiedzenia Komisji Bankowej w ktorym uczestniczyl nasz prezes. Przesylam wypowiedz eksperta biura legislacyjnego Kancelarii naszego wspanialego Sejmu, ktora to wypowiedz mnie ujela ...Milego czytania!
Przedstawiciel Biura Legislacyjnego Kancelarii Sejmu Mirosław Wiśniewski:
Wiśniewski, Biuro Legislacyjne. Znaczy tu jest o tyle jakby problem, sprawa, że generalnie właśnie z przepisów prawa, właśnie z ustawy karno-skarbowej, właśnie zanalizowania, właśnie na ile, i jednocześnie prawa finansowego, na ile rzeczywiście taka możliwość istnieje lub nie istnieje. To, co pan poseł wiceprzewodniczący tutaj podniósł, na tę chwilę naszym zdaniem nie możemy zająć stanowiska obecnie, tutaj potwierdzić właśnie to, że rzeczywiście taka możliwość nie istnieje, gdyż to jest właśnie, rzeczywiście prawo finansowe jest bardzo skomplikowane. Same, powiedzmy, mnóstwo mamy właśnie regulacji na temat w ogóle związanych właśnie przepływów finansowych, w związku z tym zdaniem naszym właśnie najpierw trzeba to wyjaśnić, zasięgnąć ekspertyzy, a dopiero potem można, powiedzmy, formułować właśnie wniosek. Bo tak po prostu, no to ekonomika, powiedzmy, działań państwa.
a może mu matury brak ?![]()
zabrzmialo to jak przemowienie naszego prezydenta![]()
Bez ściemy. To 'słowo w słowo' przepisana wypowiedź tego kolesia.
Masakren.
Jak to dobrze, że mamy w parlamencie fachowców...
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Hejka
Próbowałem znaleźć na sieci więcej wypowiedzi tego pana (licząc że pojawi się więcej kwiatków) i znalazłem tylko taki stenogram:
http://polska-zbrojna.pl/dyskusja/re...,180146,180153
Zastanawiające jest to, że tutaj styl wypowiedzi jest zupełnie inny...
Czyżby pan na posiedzeniu Komisji Bankowej był niewyspany, po imprezie itp.
Czy też raczej po sieci są rozpuszczane przedwyborcze "fake"i, mające skompromitować konkurentów ?
Pozdrawiam
Canon S1 IS / 400d + kit + 50/1.8
a ten inglisz jaki wypaśny :-D
Swoją drogą wczoraj w nocy zdecydowałem się zobaczyć z kolei to:
http://www.smog.pl/wideo/4045/frykowska_bez_cenzury/
Przecież z takimi materiałami to można by proces wytoczyć
Swoją drogą, powinni jej po programie zielone papiery wypisać.
Temu 'pseudosterydziarzowi' Leszkowi też.
Dobrze, że już niema tego w TV. Totalny szit. Totalne bezmózgowie.
Nie dziwota, że Ru*kowski to 'zapychał'.