Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: matówka

Mieszany widok

Domyślnie

ja polacam ebay i hong kong !! 2 tyg matowka szla poczta a wymiana no panowie to tylko jeden maly zatrzask i juz -2 min mi to zajelo
    tez sie zastanawialem jak sie to robi.
    Pozatym matowka przyszla z instrukcja i specjanym plastikim do trzymania . Smialo mozna nim tez operowac przy zmianie zamiast nozy i skalpeli na fotach z netu.
    EC-B bo taka przyszla dziala fantastycznie koszt z przesylka ok 30 euro.
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    ja polacam ebay i hong kong !! 2 tyg matowka szla poczta a wymiana no panowie to tylko jeden maly zatrzask i juz -2 min mi to zajelo
    tez sie zastanawialem jak sie to robi.
    Pozatym matowka przyszla z instrukcja i specjanym plastikim do trzymania . Smialo mozna nim tez operowac przy zmianie zamiast nozy i skalpeli na fotach z netu.
    EC-B bo taka przyszla dziala fantastycznie koszt z przesylka ok 30 euro.
    Jeśli masz takie źródło, to może daj jakieś namiary, gdzie można zamówić matówkę, chętnie skorzystam.
    Pomyśleć, że Praktika mojego ojca sprzed 30 lat ma taką w standardzie, echhh.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Domyślnie

witam
    digitalishop /hong kong
    Bralem z tego sklepu wsio szybko i solidnie bez sciemy ze wyslal jak sie zdarza.

mam tez link ale chyba im strona dzis padla.

ok mam tylko linki na poszczegolne aukcje wiec za sklepem musisz pogrzebac
    EC-D
    EC_B
    EC-a

Polecam EC-B
    Jestem slepy lekko ale widze czy jest ostro czy nie .Dziala jak stary dobry manual
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 22-09-2006 o 23:46
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Uprawnienia umieszczania postów