No to sobie chłopcy porządzili.
Wątek jeszcze ciepły,a jeden warchoł już wyleciał, Romek położył uszy po sobie i jeszcze trochę wytrzyma.
Dno.
No to sobie chłopcy porządzili.
Wątek jeszcze ciepły,a jeden warchoł już wyleciał, Romek położył uszy po sobie i jeszcze trochę wytrzyma.
Dno.
Pozdrawiam
PrzemoC
PiS udowodnilo tym samy ze nie jest w stanie z nikim rzadzic...bo:
SLD - "nie!!! bo nie"
PSL - nie bo za duzo chca a za malo daja ;-)
LPR - no narazie tak ale w sumie niedlugo pewnie juz nie ;-) bo nie ma wiekszosci
SO - wiadomo - z warcholami nie gadamy ;-)
PO - wszytko przez platforme![]()
tylko, ze ten warchol ostatnio byl najrozsadniejszy w tym calym burdelu i wykazywal najwiecej jakiegos pomyslunku o panstwie, a nie tylko wlasnym korycie. nie jestem fanem misiow, ktore po wysypaniu slomy z butow i zalozeniu garnituru nagle staja sie "mezami stanu", ale Lepper reprezentuje ostatnimi czasy wyzsza klase niz kartofle czy nie daj biosie strzelajacy karpie Romus...
Moim zdaniem Giertych w szkolnictwie sprawdził się bardzo dobrze, z wyjątkiem jednej głupiej pomyłki (z powodu zboczenia zwanego demokracja).
A pozostali nie bardzo wiem, co robili właściwie. Ale może to też dobrze![]()
najrozsadniejszy? to kiepski zart akustyk... dajmy pieniadze nauczycielom, dajmy sluzbie zdrowia, dajmy rolnikom, dajmy.... czysty populizm, gra przed wyborami samorzadowymi. zgadzam sie, ze zarowno edukacja i sluzba zdorwia jest niedofinansowana, ale "obronca ludu", ktory dla wlasnych cynicznych zagrywek drenuje panstwo (czyli nas wszystkich), jest dla mnie nie do zniesienia. bedzie dobrze jak buraka wywala
No cóż była władza będzie nowa ale czy lepsza?Jak dla mnie wina leży w dużej części w społeczeństwie.Każdy kombinuje robi przekręty od najmniejszego szczebla i obraz naszego kraju jest wynikiem naszych działań.Nie chce nikogo obrażać ale takie mam odczucia.A cała ta afera polityczna cóz na początku było to śmieszne ale jakos z upływem czasu jest to bardzo przykre bo to przecież nasz kraj...
Niestety, niezależnie kto będzie rządził to Lepper będzie dalej się liczył w polityce. Tak było 5 lat temu gdy został marszałkiem sejmu, na początku tego roku oraz dziś kiedy z Tuskiem wymieniają serdeczne uściski. Co z tego będzie pokaże czas.
wymarzony fullfrejm z jasnym słoikiem, reszta bez znaczenia
srednio z tym odroznianiem, choc mam wrazenie ze lechu bardziej belkocze (mowi pod nosem) a walke rodzinna sie nie martw - przeciez mama ich pogodzi. BTW - zastanawiam sie jaki wplyw na losy naszego raju ma faktycznie ta pani...
nie sledze na biezaco polityki, wiec nie bede bronil rekami i nogami tego co napisalem. ale sluchajac tego co Leper mowi ostatnio i porownujac to do belkotania pod nosem Kaczora czy "cesarskich gestow" Romcia, to jednak ten pierwszy tu sie wybija na plus.
a co mnie nie mniej irytuje, to taki Donald sypiacy haslami-kluczami i absolutnie g..o robiacy, zeby cos zmienic w imie zasady - poczekajmy, az biezaca ekipa sie skompromituje, wtedy my jako jej opozycja dorwiemy sie do chlewu. zasady, ktora poniekad w tym kraju sprawdza sie znakomicie od 17 lat, bo tu nie bylo partii, ktora po obwieszczeniu swojego rzadu zyskalaby istotne poparcie w kolejnych wyborach - wlacznie z sytuacjami typu AWS, ktory zamiast re-elekcji nie zobaczyl nawet parlamentu...