z checia sie dorzuce... mysle, ze znajdzie sie z 10 chetnych... i mozna zamawiactylko oby dalo sie to przegrac
![]()
z checia sie dorzuce... mysle, ze znajdzie sie z 10 chetnych... i mozna zamawiactylko oby dalo sie to przegrac
![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Zachęcasz do łamania praw autorskich ? Fuj :D
Proponuję ściepę na zakup. Osoba która to zamówi wypożyczy je (bo w tym kraju na szczęście ma do tego ma prawo) do oglądnięcia kolejnej, itd :) A co zrobi pożyczający to jego sprawa - ma podać dalej ...
Może żeby już nie rozwlekać wątku prosze na PM info od osób zainteresownych ściepą oraz osoby, która mogła by dokonać zakupu by na jej konto skierować wpłaty. Osobiście nie mogę tego zrobić bo nie mam ani karty ani konta na PayPal'u. Niemniej spróbuję to jakoś zgrać. Jak na razie jest mowa o:
Masters of Wedding Photography 1xDVD - PAL = £100.00 GBP
+ Postage & Packing: £6.50 GBP = Total £106.50 GBP [ca. 625 PLN]
Volume 1: "Wedding Artistry" 1xDVD + Volume 2: "Wedding Mechanics" 1xDVD= $159
+ $15 International shipping = Total Amount: $174.99 USD [ca. 550 PLN]
Volume 3: "Digital Wedding Bootcamp" 2xDVD= $240
+ $15 International shipping = Total Amount: $255.00 USD [ca. 800 PLN]
RAZEM = 1975 PLN
Czy nadal są chętni? Bo chyba wszyscy wymiękną przy tej sumie :D
______ EDIT _______
Nie jest źle, bo dwie osoby się nie przeraziły, jeżeli dojdziemy do 15 to ... :)
Ściepa = 1975 PLN / 3 :|
PayPal = 0 chętnych :(
Ostatnio edytowane przez Myszoor ; 19-09-2006 o 08:40
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
Wow 2000 PLN to troche juz duzo... ja moge 100 - 200 PLN dac![]()
jakby zebrac 50osób... ale to nierealne :P
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Dam cynka na forum pstrykaczy slubnych... moze ktos sie skusi![]()
Wiem do czego zmierzasz, ale:
Oddział 3
Dozwolony użytek chronionych utworów
Art. 23. 1. Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego. Przepis ten nie upoważnia do budowania według cudzego utworu architektonicznego i architektoniczno-urbanistycznego.
2. Zakres własnego użytku osobistego obejmuje krąg osób pozostających w związku osobistym, w szczególności pokrewieństwa, powinowactwa lub stosunku towarzyskiego.
Więc co w takim przypadku? Bo na tym bazowałem, jeżeli jest inaczej to cały wątek można wsadzić do kosza. I już.
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
Dobra na tamtym forum jest juz 3 chetnych... imo jak dojedziemy do 10 mozna zamawiac... to ktos jeszcze?