Pokaż wyniki od 1 do 10 z 510

Wątek: Pentax K10D

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    (...) A z dolu? To wlasnie dol napedza wiekszosc zysku i z tej strony moze byc znacznie wieksza presja... Tanio mozna zrobic cos fajnego, a ze duzo ludzi to kupi to i zwrot kasy bardzo realny...
    Kłopot tylko w tym że na dole to liczy się marketing i wciskanie kitu, a nie uszczelki. Jak przeglądam net to na, któtą stronę bym nie wszedł reklama Rebel XTi/400D jak byk .

Spinner Ja Cię rozumiem tylko że jeszcze żeby polecieć to kupić musi być spełnione wiele warunków nie tylko to że to ma być i tu jest problem.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 18-09-2006 o 17:00
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar Spinner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Kłopot tylko w tym że na dole to liczy się marketing i wciskanie kitu, a nie uszczelki. Jak przeglądam net to na, któtą stronę bym nie wszedł reklama Rebel XTi/400D jak byk .

Spinner Ja Cię rozumiem tylko że jeszcze żeby polecieć to kupić musi być spełnione wiele warunków nie tylko to że to ma być i tu jest problem.
    Niestety - wszedobylskie reklamy Rebala XTi/400D to tragedia, podobnie jak brak reklam K100D czy K10D... Zreszta nigdy nie ukrywalem, ze gdyby Pentax mial taki marketing od lat jak Canon to jego dzisiejsza pozycja bylaby diametralnie inna... No ale to juz niestety inna historia...??:

Tak czy siak uwazam, ze najnowsze propozycje i zapowiedzi Pentaksa sa baaaardzo zacne i moga niejednego fotografujacego w naszym (i nie tylko) kraju zainteresowac - howgh

Pzdr
    Spinner
    MZ-S, MZ-3QD black+FA20-35/4AL+FA28-70/4AL+FA35/2AL+FA50/1,4+FA100/2,8macro+T75-300
    ME Super black+K24/2,8+K28/3,5+K30/2,8+M40/2,8+K50/1,4+K135/2,5+M28-50/3,5-4,5
    645n+FA75/2,8 oraz Sekonic L-508 i Optio 33WR:-P
    Manfrotto:055PROB+141RC, 679B+234RC
    LowePro:Nova5,Mini Trekker,Orion Trekker oraz Billingham Hardley:-)

Uprawnienia umieszczania postów