Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Nowy G7

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Też mi się wydaje, że to za drogo. No ale poczekajmy na testy. Moze szum bedzie jak w 350D ;-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezner Zobacz posta
    Też mi się wydaje, że to za drogo. No ale poczekajmy na testy. Moze szum bedzie jak w 350D ;-)
    Raczej trochę mała matryca na to.
    Tutaj popatrzyłbym na szum i ostrość jednocześnie. Co Ci po tym, że szum zniwelują zmniejszając znacznie ostrość...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Tutaj popatrzyłbym na szum i ostrość jednocześnie. Co Ci po tym, że szum zniwelują zmniejszając znacznie ostrość...
    No ale z takimi ocenami to raczej trzeba poczekać na jakieś sample. Bo to, że tak się dzieje u innych (przez grzeczność nie wspomnę u kogo) to nie znaczy że tu też tak musi być:-).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No ale z takimi ocenami to raczej trzeba poczekać na jakieś sample. Bo to, że tak się dzieje u innych (przez grzeczność nie wspomnę u kogo) to nie znaczy że tu też tak musi być:-).
    To nie ocena - to antycypowanie
    A jak tak nie będzie to się - pozytywnie - zdziwię, gdyż byłby to ewenement.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    To nie ocena - to antycypowanie
    A jak tak nie będzie to się - pozytywnie - zdziwię, gdyż byłby to ewenement.
    Wiesz te sample będą o tyle ważne, że będzie po nich widać co canon potrafi wycisnąć z tak małej matrycy tym swoim cudownym DIGIC III.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów