Witam.
Chcialabym kupic jakas cyfrowke, do celow firmowych (coby ladnie eksponowac towar w sieci) i moze od czasu do czasu do celow imprezowych. Dla siebie wybralam juz lustrzankeJednak ta inwestycja musi poczekac...
Co proponujecie?
Witam.
Chcialabym kupic jakas cyfrowke, do celow firmowych (coby ladnie eksponowac towar w sieci) i moze od czasu do czasu do celow imprezowych. Dla siebie wybralam juz lustrzankeJednak ta inwestycja musi poczekac...
Co proponujecie?
jesli kompakt, to proponuje serie ixusow, mialem do czynienia z ta maszynka i polecam, nie tylko za jakosc matrycy (obraz przyjemny w odbiorze) ale tez intuicjyne menu oraz co niebagatelne za metalowa obudowe, solidna, a wiadomo, ze w firmie o to chodzi, pzdr
Odpowiem Ci słowami z p.r.f, ale zupełnie szczerze i poważnie: Zatrudnij zawodowca.
zawodowiec to ja
no wlasnie o ixusach myslalam... z tym, ze nie wiem czy nie wolalabym czegos jeszcze tanszego... /zeby szybciej moc nabyc sprzecik dla mnie/
Fuji S5600?
800zł
świetna maszynka
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
fajna propozycja, czemu nie. z tym, ze nawet na allegro nie udalo mi sie znalezc tego sprzetu w tej cenie...
Łatwiej by było coś doradzić jakbyś przedstawiła budżet na to cudo.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
chodzi o to zeby bylo dobrze i taaaanio /czyli jak zawsze/
dobry sprzet bedzie pozniej...
teraz moze... hm, jeszcze mniej... /niz 800/
/boje sie tylko ze jak drastycznie zejde z cena to nabede straszny badziew/
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300