Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Cena Nikkor AF-S VR 70-300 F/4.5-5.6G IF-ED

Domyślnie Cena Nikkor AF-S VR 70-300 F/4.5-5.6G IF-ED

http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?&idt=14854

Stara cena: 6797.00 PLN z VAT
    Nasza cena: 5514.00 PLN z VAT

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A najlepsze że na zdjęciu jest: . (18-135)
    Coś chyba chłopcy wypili za dużo.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

No takiej ceny to ja sie nie spodziewałem....canon ma podobne szklo za 2000...
    Jezeli nikonowi naprawde zalezy na zdobywaniu rynku to musi albo przestac robic takie szkła albo robić o połowe tańsze =]
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Domyślnie

Za te pieniądze to już w 4/3 można mieć Zuiko 14-54 F2.8-3.5 oraz 50-200 F2.8-3.5 lub Canona 17-40 F4 oraz 70-200 F4!

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ta cena to kompletna abstrakcja w http://www.imfoto.pl/index.php?zaw=16&id=875 jest cena przypuszczalna 2299 PLN i myślę, że to będzie coś w tych okolicach.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Opis produktu
    Podana cena ma charakter czysto hipotetyczny i jest tylko dalekim przypuszczeniem.
    Została podana tylko i wyłącznie w celu możliwości fizycznego zamawiania obiektywu poprzez www.imfoto.pl
    Na Foto-net zabezpieczają się później będzie super promocja z 5k na 2k

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ta cena to wymysł!!! kto Ci kupi to szkło za 5k??? poszaleli! koło 3k i ani złotówki więcej

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    ta cena to wymysł!!! kto Ci kupi to szkło za 5k??? poszaleli! koło 3k i ani złotówki więcej
    Ja sądzę że chłopaki liczą, że a nuż ktoś się skusi, Co prawda dostępność i tak dopiero w październiku więc może walnęli taką cenę na tzw. wszelki wypadek.
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów