Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Wątek: CO warto kupic za ok 600 zl

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    no ale skad wiesz ze on nie ma tego szkla w cyfrze?zreszta autor watku pyta sie o body a nie o body ze szklem
    Ja nic nie wiem i nic nie zakładam tylko to szkiełko jest fajne zwłaszcza za jego cenę i tyle.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja nic nie wiem i nic nie zakładam tylko to szkiełko jest fajne zwłaszcza za jego cenę i tyle.
    jak nic nie wiesz to przeczytaj pierwszy post autora tego watku.
    Cytat Zamieszczone przez Maciej-Slupsk Zobacz posta
    Potrzebuje kupic analogowe body Canon, w tym wypadku uzywane, Co polecilibyscie za ok 600 zl??
    dziekuje
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    jak nic nie wiesz to przeczytaj pierwszy post autora tego watku.

dziekuje
    Chłopie wyluzuj trochę, bo czepiasz się zupełnie bez sensu:grin:. I przeczytaj tytuł wątku.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-09-2006 o 22:26
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciej-Slupsk Zobacz posta
    Potrzebuje kupic analogowe body Canon, w tym wypadku uzywane, Co polecilibyscie za ok 600 zl??
    no chyba jednak o to chodzi w poscie. a jezeli mam wyluzowac i skupic sie tylko na samym temacie to radze kupie Sony PSP - naprawde fajana sprawa. mozesz grac, ogladac filmy, foty i sluchac muzyke. bateria trzyma nawet 8 godzin grania. w sam raz do metra, autobusu czy pociagu. nie kupuj 50/1,8 - kup PSP za 600 zl mozesz tez kupic pelno alkoholu.o to chodzilo w temacie postu?? :P

fotografia biznesowa

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Co nie zmienia faktu, że kupić 50/1.8 warto i do analoga też się przyda. I proszę Cię nie pouczaj mnie o co chodzi w poście ani w wątku i wybacz ale będę pisał co mi się podoba. Dobranoc.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-09-2006 o 23:58
    Kapitan Wagner

Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

no juz widze jak obydwoje klocimy sie o glupoty i dostajemy bana podsumowujac. jak autorowi chodzi o zapasowe body to ja polecam eosa 30/33. a jak o zapasowe szklo to canona 50/1.8. dobranoc

fotografia biznesowa

Domyślnie

a ostatnio bawiłem się eosem 33
    co prawda kupilem zwykle fuji 200iso za 8pln :-) (nie znam sie na kliszach a pan miał do wyboru jeszcze kodaka i tyle) ale podpiąłem tamrona i założyłem polarka
    na zewnątrz naprawde fajnie - wnętrza kichowate (brak lampy zew. i w ogóle nie lubie w mieszkaniu focić ale wiecie - rodzinka ;-) )

bardzo sympatycznie sie obsługuje ten aparat - szczególnie kółko z tyłu przypadło mi do gustu - moge zrozumieć dlaczego ktos wybrał serie xxD

kolejna rzecz to wizjer - wiekszy niż w mojej srebrzystej rakiecie
    zacząłem też doceniać wyciągnięcie pewnych funkcji fizycznie na body w postaci dźwigni/guzika

generalnie sprawia wrażenie ciut większego od 300D ale i tak bym dokupił BP
    znajomy ma ten aparat na sprzedaż - zrobił nim może 20-30 filmów :-)
    musze sie z nim dogadac cenowo - za 600pln moim zdaniem warto brac
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

nowe gripy sa teraz na pstryku za 139zl. chyba najtaniej w sieci w Polsce. ale to promocja wiec jakby co to sie spiesz

fotografia biznesowa

Domyślnie

za 600zł kupicz eosa 30<elan 7> sam kupilem za 500zł super stan-zero oznak uzytkowania, sprowadzony z USA.Szukaj na allegro

czerela
    Guest

Domyślnie

A zdanko moze jakies o EOS 5000? mial ktos do czynienia?

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów