Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: [Platon] - portrety znanych

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
    szanuje ja, ale nie pozwolilbym sobie na zarty z tego co dla Ciebie jest wazne. Nie majac nic przeciwko Twoim ...
    pozdrawiam,

Matko, ales ty sztywny Rak'u..

EOT

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Matko, ales ty sztywny Rak'u..

EOT
    Przeciwnie, jestem dusza towarzystwa i potrafie sie smiac z siebie. Tylko jak pisze o dosc istotnych rzeczach dla mnie: tego co widac po ludzkich twarzach na zdjeciach (a przewaznie biede i styranie zyciem) to jakos mi niezbyt wesolo ...

przepraszam i juz na prawde EOT

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ciekawa rozmowa. Wtrącę swoje trzy grosze. Zacznę od tego, że zdjęcia te bardzo mi się podobają.
    Myślę, że ludzie, których fotografie znalazły się w tej galerii oczekują od autora pewnej kreacji, wsparcia wizerunku. Nie są zainteresowani fotografiami "z natury" bo te odbierają im część pieczołowicie budowanej, medialnej "prawdy" na ich temat. Na tych zdjęciach są ciekawi, często odmłodzeni przez wizaż, jakby lepsi niż w rzeczywistości.
    Chcę przez to powiedzieć, że fotografia pełni zawsze jakąś rolę, szczególnie portret, w tym przypadku celem nie było pokazanie prawdy (którą woli Zodiakalny Rak), autor dodał coś od siebie do wizerunków swoich modeli.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc Zobacz posta
    ...
    Myślę, że ludzie, których fotografie znalazły się w tej galerii oczekują od autora pewnej kreacji, wsparcia wizerunku. Nie są zainteresowani fotografiami "z natury" bo te odbierają im część pieczołowicie budowanej, medialnej "prawdy" na ich temat. ...
    Chcę przez to powiedzieć, że fotografia pełni zawsze jakąś rolę, szczególnie portret, w tym przypadku celem nie było pokazanie prawdy ..., autor dodał coś od siebie do wizerunków swoich modeli.
    Hymnnnn, nikt tego nie podwaza, wrecz przeciwnie: przyjmujemy, ze tak jest i tak ma byc w wydaniu autora, ale ... pisalismy mniej / bardziej powaznie o swoich preferencjach w tym zakresie. I juz nie wrocimy do pisania bo 2 * EOT.

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Uprawnienia umieszczania postów