sie ma
jestem nowy, chcialbym wiedziec kiedy spadaja sezonowo ceny sprzetu , slyszalem ze po FOTOKINie
ale nie wiem , czy szanowne towarzystwo ma doswiadczenia ze sezonowoscia cen
sie ma
jestem nowy, chcialbym wiedziec kiedy spadaja sezonowo ceny sprzetu , slyszalem ze po FOTOKINie
ale nie wiem , czy szanowne towarzystwo ma doswiadczenia ze sezonowoscia cen
ceny spadaja gdy ktoś otworzy drzwi do sklepu przy mocnym wietrze.... a potem trzeba te ceny pozbierać i dopasować do towaru co by jaja nie wyszły![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Po photokinie pewnie spadną i ze względu na nowości i upływ czasu i zimę. Tyle że tak można w nieskończoność, a światło ucieka. Ale do photokiny to chyba warto się wstrzymać.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-09-2006 o 07:20
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Bzdura kolego, wierutna bzdura. Ceny spadaja przez caly czas - odsetek produktow (w branzy fotograficznej) ktore drozeja jest narpawde znikomy i pomijalny. W ciagu roku cena do gory idzie moze dla 3-4 artykolow.. reszta spada na leb, na szyje..
Najwieksze obnizki sa przed oraz w trakcie trwania wakacji.. no i przed swietami (Wielkanoc, Boze Narodzenie). Wplyw na cene maja rowniez nowe modele, ktore akurat pojawiaja sie jesienia i wiosna (Photokina, PMA).
Ciekawe jaki spadek cen będzie dla ciebie satysfakcjonujący?
15, 30, 50% ?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ceny spadają i będą spadać cały czas... oczywiście do pewnego poziomu :-)
Cały czas będą wchodzić na rynek nowe modele...
Wniosek jest prosty - kup TERAZ najlepszy aparat na jaki Cię stać (uwzgledniajac dodatkowe zakupy) i Ciesz sie robieniem zdjęc.
korci mnie aby juz kupic , ale moze po FOTOKINIE uda sie cos wiecej wynegocjowac :razz: :rolleyes:
duzo swiatla o zmierzchu zyczy![]()