Pokaż wyniki od 1 do 10 z 577

Wątek: Nowosc - EOS 400D, nastepca 350D

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Załozyłem nowy wątek bo mysle ze nie kazdy ma ochote na czytanie 52 stron o 400d i szybciej dotrze do najwazniejszych informacji.
    Tym bardziej ze tu sie takie offtopy ostatnio porobiły ze az strach =)

Mysle ze zafascynowanie tym aparatem to nie jest dobre słowo...po prostu wiele osób wciaz pyta o zmiany w stosunku do 350d wiec postanowilem dodać coś od siebie
    Ostatnio edytowane przez alien ; 05-09-2006 o 09:48
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    Załozyłem nowy wątek bo mysle ze nie kazdy ma ochote na czytanie 52 stron o 400d i szybciej dotrze do najwazniejszych informacji.

Niestety... jedyne co sie szybciej zrobi to wiekszy balagan. Ogromna wiekszosc korzystajacych z forum uzywa opcji 'Nowe Posty' tak wiec bez obaw - twoje "rewelacyjne" nowosci z kazdego dnia zycia 400D nie przejda niezauwazone.
    Nie musisz, a wrecz nie jest to wskazane (punkt 3: http://canon-board.info/announcement.php?f=19&a=3 ), zakladac nowego watku, tak wiec prosze - nie dokladaj pracy moderatorom a uzytkownikom forum frustracji (jak widac powyzej twoje co rusz nowe watki nie przyjely sie zbyt dobrze ).

Uprawnienia umieszczania postów