Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: [Warszawa 03.09] Kubica i bolid F1 w PL

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fredi Zobacz posta
    Choc pewnie roznym degeneratom co lubia pluc na wlasny kraj sie to zdarza. Takie teraz podejscie ze niektorzy ludze wymagaja cudow w jakims absolutnym oderwaniu od realiow historyczno gopodarczych. Zalosne.
    chyba kapke przesadzasz...

cos Ci powiem o realiach w tym kraju... jak bylem studentem 3 roku i mialem obsuniety program studiow przez plecy z Analizy 2, to chcialem zalozyc wlasna firme, zeby zarobic na siebie.

w zwiazku z ta moja aktywnoscia i checia oprocz studiowania prowadzenia firmy bylbym jak najbardziej obciazony ZUS-em w wysokosci >600zl miesiecznie.

jak sie nietrudno domyslic, w obliczu tak zmasowanego wsparcia ojczyzny pragnacej pomoc mlodym i ambitnym - poddalem sie. nie bede plul na ten kraj, ale niech ten kraj na mnie nie pluje za to, ze cos chce zrobic...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

O ile cała ta kubicomania mi się niespecjalnie udzieliła, to trzeba przyznać, że facet sprawia naprawdę wrażenie rozsądnego. W wywiadach wali prawdę jak jest, bez owijania w bawełnę, jak przychodzi do kwestii technicznych - krótko, profesjonalnie, bez rozwlekania.

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    chyba kapke przesadzasz...

cos Ci powiem o realiach w tym kraju... jak bylem studentem 3 roku i mialem obsuniety program studiow przez plecy z Analizy 2, to chcialem zalozyc wlasna firme, zeby zarobic na siebie.

w zwiazku z ta moja aktywnoscia i checia oprocz studiowania prowadzenia firmy bylbym jak najbardziej obciazony ZUS-em w wysokosci >600zl miesiecznie.

jak sie nietrudno domyslic, w obliczu tak zmasowanego wsparcia ojczyzny pragnacej pomoc mlodym i ambitnym - poddalem sie. nie bede plul na ten kraj, ale niech ten kraj na mnie nie pluje za to, ze cos chce zrobic...
    Nie, nie przesadzam. To ze nie jest idealnie to ja wiem, nigdzie nie jest. W jednych krajach pod pewnymi względami jest lepiej, w innych gorzej. Na mnie mój kraj nie pluje, ja nie pluje na niego. Egzaltacja poziom zero. Dla mnie jest przesada to, ze z faktu iż w danym kraju nie ma rozwiniętych wyścigów samochodowych na najwyższym poziomie (tak jak większości krajów świata, w tym w wielu bogatszych) wychodzi sie do wniosku ze kraj na mnie pluje, "gówno daje", a w zusie panie kolejki... Z takim podejściem to wszędzie człowiek będzie maruda.

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    O ile cała ta kubicomania mi się niespecjalnie udzieliła, to trzeba przyznać, że facet sprawia naprawdę wrażenie rozsądnego. W wywiadach wali prawdę jak jest, bez owijania w bawełnę, jak przychodzi do kwestii technicznych - krótko, profesjonalnie, bez rozwlekania.
    O waśnie... Dystans ma do rzeczywistości, włączając w nią siebie. Bardzo piękna cecha. Zresztą na tym spotkaniu gasił rozentuzjazmowanego dziennikarzynę/prowadzącego (co to zadawał pytania na poziomie "Pani Domu" i nawet nie potrafił poprawnie wymówić nazwy dyscypliny). Trzeba powiedzieć ze to po prostu wydaje sie charakterologicznie typ człowieka uczciwego, ciężko pracującego, rzeczowego.. a nie gwiazdora, pajaca, mitomana. Jeżeli pojawia sie w okol niego wrzawa to jest to skutek uboczny. Zresztą miałem wrażenie ze wśród wiwatujących tłumów był lekko zażenowany.

Kubicomiania.. tak jak Malyszomania... swoisty zlepek kompleksow, pragnienia sukcesu itd. Mnie np. sukcesy Malysza odstraszyly od skokow narciarskich Interesowalem sie przez wiele lat, gdy zaczal wygrywac to mnie ogolna histeria zniesmaczyla Teraz robi sie podobnie.. ale raczej az tak nie bedzie (tu trudniej odniesc jakikolwiek sukces, nie mowiac juz o absolutnej deklasacji konkurentow przez Malysza) oraz mimo wszystko sport jest trudniejszy do odbioru, barzdiej wielowatkowy, zniuansowany, z duza czescia liczacych sie elementow prowadzacych do sukcesu, ktore pozostaja czesto w uktyciu, nieczytelne nawet dla specjalistow. Ja ogladam od 16 lat i nadal dowiaduje sie czegos nowego.
    Ostatnio edytowane przez fredi ; 05-09-2006 o 12:26

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A gdzie dokładnie zrobiłeś te zdjęcia? Gdzie był ten pokaz?

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Plac Teatralny... W zaadzie to byla prezentacja druzyn Tour de Pologne, a Kubica byl tam tylko gosciem... (chyba wspolny sponsor z jedna z druzyn). I pomyslec ze rok temu na targach motoryzacyjnych na Pradzynskiego kazdy mogl z nim porozmawiac, a wiekszosc ludzi go nie odrozniala od sprzataczki No ale mnie szczerze mowiac kult jednostki nigdy sie nie podobal, ja mu zycze sukcesow, a przyszedlem zobaczyc sobie bolid Zrezsta nawet zdjecia robilem z przypadku, kolega dal malpe "zrob zdjecia bo jestes wyzszy". Gdybym zamierzal robic to bym sie wbil blizej/przyszedl wczesniej.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A propos Tour de Pologne:

mam lepsze, ale dopiero co zacząłem obrabiać...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

chwalipięta, chwalipięta

;-)

ps
    wrzuć później na stronkę
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst Zobacz posta
    chwalipięta, chwalipięta

;-)

ps
    wrzuć później na stronkę

q..a mać, sformatowałem tę kartę..

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Odratuje sie, zaden problem przeciez
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Odratuje sie, zaden problem przeciez
    Jakbym nie sfocił na niej ślubu to może i by się odratowało...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów