Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Zaraz mnie coś trafi

Mieszany widok

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadeit Zobacz posta
    ja doznałem kradzieży wręcz błachej
    ale jak takie rzeczy kradną to jap......
    ukradł mi ktoś zakrętki na wentyle z wszystkich 4 kół... ŻENADA...
    syf i mogiła.... tak to chyba tylko w polsce
    To raczej zabawa jakiś gówniarzy..

Ja miałem raz sytuacje, że mam gdzies szybko pojechać wychodzę z domu, a tu flak... wkur.. zmieniłem koło pojechałem załawić sprawy, a później do gumiarza i powiedział, że wszystko ok i że może zeszlo samo. Następnego dnia.. tak mnie korciło, żeby przy oknie posiedzieć.. aż tu zobaczyłem 2 rumunów którzy sie przy aucie kręciło.. Mają szczęscie że wybiegłem w klapkach.

A co do Ciebie akustyk, kobieta to super sprawa w dalsze podróże.. tylko czasami jak sie nie jest zmęczonym i się wyprzedza tych niedzielnych kierwoców z klapkami na oczacg a natężenie ruchu nie jest małe.. to się denerwuje i czasami krzyczy (chociaz to są bezpieczne manewry)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SenK Zobacz posta
    to się denerwuje i czasami krzyczy (chociaz to są bezpieczne manewry)
    a ja juz nawet nie musze... po manewrze wyprzedzania takiego kreta (zwyklem mawiac na takich pedzacych 40kmh na prostej i 20kmh w zakretach: "Mistrz Kierownicy Ucieka") moja zona sama rzuca komentarzem: "i co? żłoby, mężu?" z poblazaniem nad wyzwalanym przez kierowce testosteronem i adrenalina

ech... to jednak pomaga, bo bez rozumiejacej psychike testosteronow babki mozna sie zdrowo wkurzyc nawet na odcinku 30 kilometrow. a tak... ;-)
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów