Z tych dwóch Sony h2 i Canon S3 is polecam S3,ma np.procesor Digic 2,jest szybszy.Zoom taki sam.Aha,i Canon to Canon....:grin:
Z tych dwóch Sony h2 i Canon S3 is polecam S3,ma np.procesor Digic 2,jest szybszy.Zoom taki sam.Aha,i Canon to Canon....:grin:
precz z sonyZamieszczone przez sali128
![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Witam!!!
Też miałem ten dylemat kilka dni temu. Chodziłem od sklepu do sklepu i pytałem o te dwa modele. W jednym Pani stawiała na sony bo jak powiedziała " ma lepszą optykę i zdjęcia wychodzą w lepszych kolorach", poszedłem do drugiego sklepu i tam " wie pan canon to firma osobiście wybrała bym canona". A co do wyboru jest kilka różnic między modelami.
sony stały wyświetlacz LCD, ale o 1" większy od canona, ale za to canon wyświetlacz ruchomy ustawiasz go w pozycji jakiej chcesz. Canonem można robić zdjęcia macro od 0cm w sony z tego co wiem to od 2cm.
W sklepie w którym już podjąłem decyzję powiedzieli jeszcze że do sony są b. drogie akcesoria oraz potwierdzili canon to canon.
Wybór należy do Ciebie. Ja jestem posiadaczem canona od 16.08 i jestem bardzo zadowolony. Jest super.
Witam,
Dołączę się do pytań, bo szukam sprzętu dla młodzieży, która wykazuje dryg do focenia. Czy któryś z aparatów S1, S2, S3 oferuje wybór aktywnych pól AF (podobnie jak w lustrzance)? To dosyć ważne. Dziecko w tej chwili foci A85 i A520 - niestety te aparaciki "łapią" ostrość tam, gdzie im się podoba, i często pomimo dobrego kadru ostre jest to, co miało być nieostre.
Pozdrawiam
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza