Pokaż wyniki od 1 do 10 z 876

Wątek: [atsf] Wolni jak ptaki!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: [atsf] Wolni jak ptaki!

Cytat Zamieszczone przez Nozanu Zobacz posta
    Jeśli wydaje Ci się że robisz ostre zdjęcia to masz rację, -tylko tak Ci się wydaje.

Właśnie obmacuję trial "Topaz AI3". Efekty są jeszcze bardziej spektakularne niż te u astefa. Również stare cz/b ze Smeny 8m i kiedy twarz jest nie do poznania i nie do odtworzenia to program dorabia zupełnie nową facjatę z czapy i jest fajnie. Szkoda że nie pozwala na zapisanie i nie mogę tego pokazać.
    Tak więc pytanie mam i zagwozdkę- nie "czy" tylko "który" program wybrać?. Ludzie przywykli do smartcikowych żyletkowatych AIfotek i normalne zdjęcie z piątki to jest już "jakieś nieostre", aż wstyd cokolwiek komuś pokazać.
    Nie używam Topaz AI 3, ale wkrótce sprawdzę, co on może, i czy może to samo, czy lepiej, czy gorzej. Generalnie chodzi mi o poprawianie zdjęć, które aparaty i obiektywy obojętnie jakiej marki spartoliły. Oczywiście, najlepiej jest zrobić od razu dobre zdjęcie, ale ono często nie wychodzi na życzenie, jednakże można je poprawić. Jeżeli chcesz zdeprecjonować moje wysiłki, to najlepiej czyń swoje.
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Uzależniony

Domyślnie Odp: [atsf] Wolni jak ptaki!

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Nie używam Topaz AI 3, ale wkrótce sprawdzę, co on może, i czy może to samo, czy lepiej, czy gorzej. Generalnie chodzi mi o poprawianie zdjęć, które aparaty i obiektywy obojętnie jakiej marki spartoliły. Oczywiście, najlepiej jest zrobić od razu dobre zdjęcie, ale ono często nie wychodzi na życzenie, jednakże można je poprawić. Jeżeli chcesz zdeprecjonować moje wysiłki, to najlepiej czyń swoje.
    Nie, moje pytanie kieruję do wszystkich. A twoją robotę oceniam wysoko, bo to dzięki Tobie weszłem w temat i znalazłem to czego mi brakowało.
    I bardzo by mi zależało na twojej opinii o Topazie.
    Ostatnio edytowane przez Nozanu ; 23-02-2025 o 14:49

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów