Co Wy wszyscy (no w każdym razie większość) w takich marudnych nastrojach prze świętami? Odkąd pamiętam (czyli od 2007 r., odkąd wszedłem w sprzęt Canona) Canon ma taką formę promocji i jakoś nigdy dotąd nie spotkałem się z takimi narzekaniami. W czym Wam to przeszkadza i gdzie Wy widzicie takie dziwne niby zachowania producenta/sprzedawców, to nie mam pojęcia. Przecież nawet argument o niszczeniu opakowania jest od czapy, bo wystarczy kod wyciąć z głową i po jego sfotografowaniu, na tle pociętego pudełka, wkleić go bezbarwną taśmą ponownie w swoje miejsce i mamy z powrotem całe opakowanie. Ja w każdym razie tak zawsze robię. Ale nikt przecież nie zmusza do korzystania z takich promocji. Tak samo, jak do kupowania w black friday za naprawdę dobre ceny. A one, wbrew temu, co tu ktoś wyżej napisał, potrafią być naprawdę dobre! Byle tylko wiedzieć co się chce i ile to normalnie (poza promocją kosztuje). Bangi zadowolony, ja też, pewnie większość użytkowników również, a wszelkim marudom życzę więcej luzu i uśmiechu na co dzień! Wesołych Świąt!

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Levon Zobacz posta
podawanie w reklamach i grafikach ceny _pomniejszonej_ o kwotę cashbacku przez pewien popularny sklep było trochę nie fair, kiedy wszystkie inne sklepy zachowywały się normalnie i podawały faktyczną cenę, którą należy uiścić za sprzęt przy kasie.
Z tym się w pełni zgodzę!
Cytat Zamieszczone przez Levon Zobacz posta
Osobiście to ostatni raz kupiłem cokolwiek z tym durnym cashbackiem, po pierwsze za dużo czasu schodzi na formalności
No bez jaj! Ile tego czasu? 10 min?