Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Cyfrowe.pl otwiera salon foto-video w Krakowie!

Domyślnie Odp: Cyfrowe.pl otwiera salon foto-video w Krakowie!

A co złego w kupowaniu stacjonarnie? tak sie powinno kupować. Macanego sprzętu nie kupuję, z wystawy, tylko nierozpakowane. Chyba że taniej przez internet i nie ma opcji tej samej ceny mieć bo sklep internetowy to inna firma.
    Bardzo dobrze popróbować sprzęt w ręku, unikniemy rozczarowań drobiazgami.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Ja też tylko macałem w sklepie stacjonarnym, ale jak proszę o podanie to raczej sprzedawca nie wie czy kupię czy nie to powinien cztery litery ruszyć i się klientem zainteresować. W necie niestety nie poczujesz wagi sprzętu, tego jak jest wykonany, jak leży w ręku i jak to wszystko działa.

Np. gdybym nie pomacal fuji xt-20 to bym kupił, a tak to poczułem że jest za mały i nie mam go jak wygodnie trzymać

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez robcio Zobacz posta
    Ciekawe dla mnie było to, że towar na półkach ma regularne ceny bez uwzględnienia rabatów jakie są na stronie internetowej, pewnie rabaty są przyznawane przy kasie albo w rozmowie z handlowcem.
    Absolutnie nie liczyłbym na to, że sami Ci zaproponują obniżkę wg Internetu jeśli się nie upomnisz. Zdarzają się Klienci z ulicy, którzy nie znają cen internetowych i oni kupią wg ceny, która jest wywieszona, tak to działa wszędzie.

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    A do oglądania jest Miejska Macalnia.
    Rzadko ma to co mam ochotę pomacać

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Absolutnie nie liczyłbym na to, że sami Ci zaproponują obniżkę wg Internetu jeśli się nie upomnisz. Zdarzają się Klienci z ulicy, którzy nie znają cen internetowych i oni kupią wg ceny, która jest wywieszona, tak to działa wszędzie.
    Rzadko ma to co mam ochotę pomacać
    To prawda. W sklepach typu Media Expert czy Foto-Joker to sobie co najwyżej można kompakta pomacać, albo jakiś najtańszy bezlusterkowiec. A w RTV Euro AGD jak ostatnio byłem to ze zgrozą odkryłem że stoisko Foto-Wideo zostało zlikwidowane. Można zamawiać tylko przez internet.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    To prawda. W sklepach typu Media Expert czy Foto-Joker to sobie co najwyżej można kompakta pomacać, albo jakiś najtańszy bezlusterkowiec. A w RTV Euro AGD jak ostatnio byłem to ze zgrozą odkryłem że stoisko Foto-Wideo zostało zlikwidowane. Można zamawiać tylko przez internet.
    I dobrze. Wygląda na to, że sprawa wraca z głowy na nogi i że sprzęt foto można obejrzeć i kupić w specjalistycznym salonie, a nie w hipermarkecie razem z mortadelą ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar cybulski
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    I dobrze. Wygląda na to, że sprawa wraca z głowy na nogi i że sprzęt foto można obejrzeć i kupić w specjalistycznym salonie, a nie w hipermarkecie razem z mortadelą ...
    I dobrze właśnie
    linktr.ee/zbigniewurban5150 ||Canon R5 R |RF16/2.8 EF35/2IS RF50/1.8, Sigmy Art EF 35/1.4 50/1.4 , TTA50/0.95, 7A50/1.1, VM Noktony 40/1.4SC 75/1.5, EF85/1.2L II, EF16-35/4L IS, RF24-105/4L, EF200/2.8| Sony A73 SY 35-150/2-2.8 | Nikon D750 28-105/3.5-4.5D |Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar Super 55/1.8 ||iPhone 14 PRO||

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Och, jak dobrze!
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    Och, jak dobrze!
    Nie wiem do jakich sklepów chodziliście ale ja w życiu flagowych modeli w hipermarketach nie widziałem. Max to Canon serii xxD.
    Ostatnio edytowane przez Shadow ; 15-08-2024 o 19:50

Pełne uzależnienie Awatar cybulski
    Miasto
    Warszawa

Do cyfrowe i fotoforma.
    linktr.ee/zbigniewurban5150 ||Canon R5 R |RF16/2.8 EF35/2IS RF50/1.8, Sigmy Art EF 35/1.4 50/1.4 , TTA50/0.95, 7A50/1.1, VM Noktony 40/1.4SC 75/1.5, EF85/1.2L II, EF16-35/4L IS, RF24-105/4L, EF200/2.8| Sony A73 SY 35-150/2-2.8 | Nikon D750 28-105/3.5-4.5D |Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar Super 55/1.8 ||iPhone 14 PRO||

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów