Dla mnie Aliexpress skończyło się z innego powodu mianowicie nie chcę wspierać swoimi pieniędzmi gospodarki Chin. Wiem że wiele produktów kupowanych w Polsce pochodzi z Chin ale generalnie przestałem kupować gadżety bez których mogę się obejść.
Dla mnie Aliexpress skończyło się z innego powodu mianowicie nie chcę wspierać swoimi pieniędzmi gospodarki Chin. Wiem że wiele produktów kupowanych w Polsce pochodzi z Chin ale generalnie przestałem kupować gadżety bez których mogę się obejść.
choc nie da sie w ogole uniknac produktow mejdinczajna, to kierunek jak najbardziej sluszny.
podobnie mam przy wyborze produktow niemieckich. nie kupuje adidasa, pumy (polecam zapoznac sie z historia braci dassler, tworcow w/w firm i ich hitlerowskich sympatii), niemieckiego zarcia itp. a gdy juz nie mam wyjscia to 3x sie zastanowie, choc tez sie uniknac nie da - wszystkie byle nasze cukrownie to niestety obecnie rzesza.
Ostatnio edytowane przez mazeno ; 27-04-2024 o 19:32
KONSTYTUCJA RP Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.