Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Widok wątkowy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Ja próbowałem kilka razy używać plecaków turystycznych jako foto stosując różne adaptacje ale pod względem wygody do flipbackow to jest dramat. Znowu foto mają inne wady. Tym razem nie mogę/nie chce brać dwóch plecaków i stąd powrót znowu do mixu plecak standardowy plus insert.
    ja mam takie cos: https://www.thule.com/nl-nl/backpack...-32l-_-3203909 na wyjazdy gorskie gdzie nie musze targac namiotow, spiworow i jedzenia.

z klamotow foto wrzucam w to 5D4, 17-40, 24-70/4, 70-200/4, pasek Peak Design, akumulatory i zestaw niezbednych filtrow (2-3 polowki 100mm z holderem i polary nakrecane). plus podwojna ladowarka LPE6, czytnik kart.
    zanabylem 2 lata temu na wypad z malzonka w Gory Przeklete (Czarnogora-Albania-Kosowo) gdzie musielismy sobie nosic 2-3 dniowe zapasy gratow ze soba. w tym roku mialem tez na tygodniowym obejsciu w Alpach gdzie musialy sie zmiescic ciuchy na 7 dni. starczylo spokojnie miejsca, z tym ze ja nie jestem z tych zmarzliwych (mieszkam nad Morzem Polnocnym, a to nie jest Italia czy inna Grecja ).
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 20-02-2024 o 10:17
    www albo tez flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów