Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1954

Wątek: Canon EOS R5

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez Kurpś Zobacz posta
    Dzięki za informację. A próbowałeś kalibrować tę puszkę pod twoje szkło ? Rozumiem że nie był to problem front/back focus ?

Jeśli jest to rzeczywiście wina że szkło nie daje rady to pewnie będzie to także dotyczyło mojej stałki bo ona chyba jeszcze satrsza jest niż ta L w zoomie
    Bezluster się nie kalibruje. Ale Twoja stałka może dać radę, bo stałka, z zasady jest ostrzejsza niż zoom

Teraz dopiero załapałem, że w poprzednim poście akurat zacytowałeś moje zdanie

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Bezluster się nie kalibruje. Ale Twoja stałka może dać radę, bo stałka, z zasady jest ostrzejsza niż zoom

Teraz dopiero załapałem, że w poprzednim poście akurat zacytowałeś moje zdanie
    No właśnie. Jeśli chodzi o moją stałkę to mam wrażenie że jkskoś nie zachwyca ostrością. ściągnąłem sobie parę jpgów i obejrzałem na 100% robione 400 i 70D aparaten co mój i moje fotki są jakieś mydlane.
    Czy mógłbym do kogoś mieszkającego w Wawie podskoczyć aby obejrzał fachowym okiem moją 400 setkę ? Bo już sam nie wiem czy łapy mi się trzęsą czy coś jest nie tak ze szkłem ?

Uprawnienia umieszczania postów