Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Bywalec Awatar zbirr

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Wiecie co? Ja się trzymam. Pykło mi 15 lat na forum. Za wiele nie pisałem dużo więcej czytałem. Szanuje wielu z Was za ogrom wiedzy i doświadczeń którymi się dzielicie z innymi. I o to w tym wszystkim chodzi. By dzielić się wiedzą, trzymać się wątków i darzyć szacunkiem innych użytkowników forum. Kłopot w tym taki że łatwiej zapytać o coś nie zważając uwagi na to że zostanie się zbesztanym za lenistwo niż użyć wyszukiwarki. Kiedyś było "użyj wyszukiwarki było 100 razy albo i więcej" czasem ktoś też odpowiedział, ktoś zamieścił linki. Ale i łatwiej coś było znaleźć. Dziś jeden nad drugim się wywyższa, jego racja jest najwyższa, wątku się nie trzyma. Facet przychodzi do sklepu, jest chleb? Nie ma, ale wie Pan co? Przywieźli cebulę. Zważyć Panu? Tak to niestety zaczyna wyglądać na naszym forum. Znajdując ten wątek na ponad 400 stron byłem przekonany poziomu i merytorycznych wypowiedzi na temat czego dotyczy tytuł. Poziom odleciał. Krzywe się rozjechały. Słabe jest to że każdy akceptuje taki stan rzeczy i w tym uczestniczy.
    Tyle ode mnie w tym temacie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Cytat Zamieszczone przez zbirr Zobacz posta
    Wiecie co? Ja się trzymam. Pykło mi 15 lat na forum. Za wiele nie pisałem dużo więcej czytałem. Szanuje wielu z Was za ogrom wiedzy i doświadczeń którymi się dzielicie z innymi. I o to w tym wszystkim chodzi. By dzielić się wiedzą, trzymać się wątków i darzyć szacunkiem innych użytkowników forum. Kłopot w tym taki że łatwiej zapytać o coś nie zważając uwagi na to że zostanie się zbesztanym za lenistwo niż użyć wyszukiwarki. Kiedyś było "użyj wyszukiwarki było 100 razy albo i więcej" czasem ktoś też odpowiedział, ktoś zamieścił linki. Ale i łatwiej coś było znaleźć. Dziś jeden nad drugim się wywyższa, jego racja jest najwyższa, wątku się nie trzyma. Facet przychodzi do sklepu, jest chleb? Nie ma, ale wie Pan co? Przywieźli cebulę. Zważyć Panu? Tak to niestety zaczyna wyglądać na naszym forum. Znajdując ten wątek na ponad 400 stron byłem przekonany poziomu i merytorycznych wypowiedzi na temat czego dotyczy tytuł. Poziom odleciał. Krzywe się rozjechały. Słabe jest to że każdy akceptuje taki stan rzeczy i w tym uczestniczy.
    Po prostu pytaj co chcesz wiedzieć na temat eRki. Sporo osób ma to Ci odpowiemy.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Słabe jest to że każdy akceptuje taki stan rzeczy i w tym uczestniczy.
    Cytując klasyka: „To, że jesteśmy w dupie to jasne. Problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.” – Stefan Kisielewski.

Bywalec Awatar zbirr

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Cytując klasyka: „To, że jesteśmy w dupie to jasne. Problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.” – Stefan Kisielewski.
    Lepiej bym tego nie ujął.

Cytat genialny, dzięki zdebik za przypomnienie o nim.

Jak nie znajdę będę pytał, dzięki.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Wiesz to jest tak że i masz rację i nie masz .
    Bo że bicia piany i OT jest dużo to fakt ale że wysyłanie do wyszukiwarki to zabijanie sensu istnienia for wszelakich to druga rzecz. Możliwe że ta równowaga jest zachwiana ale forum to żywy twór i nie zmienią go akty strzeliste tylko praca i aktywność użytkowników. Poza tym czasy się zmieniły. Wobec wszechogarniających tzw mediów społecznościowych fora zmieniły się bardziej w kluby dyskusyjne, obawiam się że próba zmiany tego stanu rzeczy doprowadziłaby do ich zgonu ze stuprocentową skutecznością ....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów