Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 120

Wątek: Sony A6700

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie Odp: Sony A6700

@zdebik @solti Nie od dziś wiadomo że wszelkie nowości Canon wprowadza wolniej niż konkurencja i każe za to płacić jakby to był cud natury kiedy inni traktują to jak coś naturalnego. A w bezlusterkowcach wciąż musi gonić króliczka. Żeby to dostrzec nie trzeba nic brać. Wystarczy umieć czytać i przestać być bezkrytycznym użytkownikiem systemu.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    @zdebik @solti Nie od dziś wiadomo że wszelkie nowości Canon wprowadza wolniej niż konkurencja i każe za to płacić jakby to był cud natury kiedy inni traktują to jak coś naturalnego. A w bezlusterkowcach wciąż musi gonić króliczka. Żeby to dostrzec nie trzeba nic brać. Wystarczy umieć czytać i przestać być bezkrytycznym użytkownikiem systemu.
    Czego mu brakuje z wyjatkiem pełnej szklarni?

Uzależniony Awatar Hubert Multana
    Miasto
    Kraków

Czekaj, to samo Sony, ktore nie ma w ofercie 85 1.2? 135 1.8? Ani niczego co optycznie mogloby sie rownac z 28-70 2.0? Czy moze to samo Sony, ktore o reporterskim zoomie 100-300 2.8 moze poczytac tylko na sony rumors? Czy mowimy o jakims innym Sony?
    Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9

https://www.youtube.com/@HubertMultana

Pełne uzależnienie

Musisz wiedzę uzupełnić kolego bo mijasz się z prawdą.

Miasto
    Gliwice

Cytat Zamieszczone przez Hubert Multana Zobacz posta
    Mocne slowa, jak na anonima.
    Po pierwsze to dokształć się jak już tak owocnie komentujesz. Sony ma 135mm F1.8 GM.
    28-70/2? to raczej nie wątek do tego..nikt normalny nie podobnie 1,5kg kloca pod mały korpus APSC o jakim tutaj mowa. Optycznie to fajny obiektyw,gdyby nie gabaryty, cena i kolosalny focus breathing który mocno utrudnia filmowanie. Także nie dla każdego. Sony 24-70/2.8 GM II nie ma tego problemu. Tak jak i adresowany do APSC 16-55/2.8 G.
    Ostatnio edytowane przez Conri ; 24-08-2023 o 18:20

Początki nałogu
    Miasto
    silesian

Cytat Zamieszczone przez Hubert Multana Zobacz posta
    Czekaj, to samo Sony, ktore nie ma w ofercie 85 1.2? 135 1.8? Ani niczego co optycznie mogloby sie rownac z 28-70 2.0? Czy moze to samo Sony, ktore o reporterskim zoomie 100-300 2.8 moze poczytac tylko na sony rumors? Czy mowimy o jakims innym Sony?
    Upał daje sie we znaki czy po prostu googla nie oganiasz?? 135 1.8 ma Sony i samyang nawet... a o brakach w S to lepiej nie ruszaj tematu,bo znów robisz krzywde Canonowi... ile jest 85ek do FE ,a ile do RF to lepiej nie rozwijać tematu jak co ))

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Cytat Zamieszczone przez g69 Zobacz posta
    Upał daje sie we znaki czy po prostu googla nie oganiasz?? 135 1.8 ma Sony i samyang nawet... a o brakach w S to lepiej nie ruszaj tematu,bo znów robisz krzywde Canonowi... ile jest 85ek do FE ,a ile do RF to lepiej nie rozwijać tematu jak co ))
    Hehe już chciałem odpisać żeby @Hubert Multana nie szedł tą drogą ale mnie uprzedziłeś
    PS. On faktycznie pracuje dla Canona czy o co chodzi?

Uzależniony
    Miasto
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez Conri Zobacz posta
    Można to nazywać jeszcze instrumentami jak tumany z optyczne

--- Kolejny post ---

W czymś problem? Ty tu jesteś trollem, patrząc po wpisach, nie ja. Ja tylko wyraziłem swój punkt widzenia. Poczułeś się zagrożony?
    Jakie są twoje osiągnięcia, że optyczne nazywasz tumanami?

Za taki obraźliwy wpis powinieneś dostać bana.

Na żadnym forum nie są kochane osoby rejestrujące się po to by jedynie krytykować markę na forum której się znajdują. @Conri uważaj, bo kolejny Twój wpis może być tu ostatnim.
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Początki nałogu
    Miasto
    silesian

Hehe już chciałem odpisać żeby @Hubert Multana nie szedł tą drogą ale mnie uprzedziłeś
    PS. On faktycznie pracuje dla Canona czy o co chodzi?
    Nadgorliwość gorsza od faszyzmu kiedys sie mówiło... ) w każdej marce są osobnicy z zakonu i to widać na forach,dość szybko można się zorientować kto.. wg. mnie robia wiecej szkody niz pożytku,bo przecież każdej firmie mozna czymś dopier... i jakięś fanatyczne obrony wyglądają komicznie lub mozna wiele bzdur poczytać.

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów