Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1960

Wątek: Canon EOS R5

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Jeżeli przyjąć za dobrą monetę post przedmówcy, że takim wieszającym się R5 wymieniają płyty główne, co raczej nie wygląda na błędy softu, to jawi się teoria spiskowa mojego kumpla, że ta nagła i dziwna obniżka cen może mieć związek z nagromadzeniem się aparatów zwróconych przez klientów, a wymagających takiej naprawy. Jeżeli klient nie zorientuje się, lub nie podejmie działania w ciągu 14 dni, to jest ugotowany.
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Jeżeli przyjąć za dobrą monetę post przedmówcy, że takim wieszającym się R5 wymieniają płyty główne, co raczej nie wygląda na błędy softu, to jawi się teoria spiskowa mojego kumpla, że ta nagła i dziwna obniżka cen może mieć związek z nagromadzeniem się aparatów zwróconych przez klientów, a wymagających takiej naprawy. Jeżeli klient nie zorientuje się, lub nie podejmie działania w ciągu 14 dni, to jest ugotowany.
    jeśli zwracają bez podawania przyczyny to sprzedawca wrzuca taki egzemplarz na półkę i sprzedaje kolejnemu kupującemu - tak to działa. ja kupiłem w stacjonarnym sklepie sam rozpakowałem paczkę ufać znaczy kontrolować jak mawiał Józef Wissarionowicz Stalin.
    EOS 3, 5D, R5

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
    jeśli zwracają bez podawania przyczyny to sprzedawca wrzuca taki egzemplarz na półkę i sprzedaje kolejnemu kupującemu - tak to działa. ja kupiłem w stacjonarnym sklepie sam rozpakowałem paczkę ufać znaczy kontrolować jak mawiał Józef Wissarionowicz Stalin.
    Zgadza się, kiedyś kupiłem taki "nowy", co wyszło wielkim zbiegiem okoliczności, zresztą dzięki temu forum

Uprawnienia umieszczania postów