Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Mieszany widok

dawniej 'Olka i Jacek'
    Miasto
    miasto powiatowe

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Ten chaber od @MstrG ładniejszy...
    kiedyś Canon, teraz Fuji

Cytat Zamieszczone przez jacek_63 Zobacz posta
    Ten chaber od @MstrG ładniejszy...
    Ale z domu nie wyszedł
    Napisałem, że też potrafię sobie wygenerować, tylko co to zmienia w tej dyskusji?

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DreamShaper_v5_Create_a_captivating_photo_capturing_the_enchan_0.jpg
Wyświetleń:	6
Rozmiar:	621,5 KB
ID:	13431

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    Ale z domu nie wyszedł
    Napisałem, że też potrafię sobie wygenerować, tylko co to zmienia w tej dyskusji?
    Tak uważasz ? Gdy mam zamiar robić jakieś foty to zabieram ze sobą kompakt typu Lumix LX100 z funkcją macro i nie silę się na udowadnianie że smartfon jest super, bo... można nim fotografować "kfjatki" na "once".

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    Być może tak jest, a może przekleja tylko te marketingowe hasła i wcale do końca ze wszystkim się nie zgadza? Zauważyłem, że rzadko wyraża przy tym swoją opinię. Też mnie to czasem drażni, bo wygląda to faktycznie trochę tak, jakby to co napisał producent smartfona przyjmował zupełnie bezrefleksyjnie. Jednak nawet jak jedna osoba (o ile) w tym gronie jest tak bardzo zafiksowana na punkcie tej "optyki obliczeniowej" nie oznacza, że wszyscy tacy są, bo tak wygląda to całe Wasze generalizowanie.
    Nie chcę walić górnolotnymi frazesami, ale z Autorem wątku jest jak ze ścianą z którą nie ma możliwości dyskusji. Poczytaj głębiej to dowiesz się, że ta "optyka obliczeniowa" zdaniem Jasia wyprze i zastąpi dekady rozwoju aparatów fotograficznych oraz konstrukcji optycznych. Jeśli to kupujesz to możecie sobie z jasiem podać łapki i zrobić misia ^^

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Zawsze o szklance napełnionej do połowy można powiedzieć, że albo jest do połowy pełna, albo w połowie pusta. Dlaczego więc facet otrzaskany w sprzęcie foto z górnej półki nie krytykuje smartfonów, jak bardzo one jeszcze odstają od tego sprzętu, lecz zachwala, jak bardzo się do niego zbliżają? Cyrograf jaki podpisał, czy co?
    Ja wiem, ja, ja, ja!!!!

Mogę? Podnosiłem rękę!

W smartfonie Jasiu ma tylko jeden guziczek. W A7R3 ma kilkanaście dziwnych pstryczków i kręciołków, które niesamowicie przeszkadzają przy "robieniu" zdjęcia.

ps.
    sił piekielnych i nadprzyrodzonych raczej nie podejrzewam ^^
    Ale jeśli autor wątku rzuci klątwę to wszystkim Wam spadną kapcie z nóg...
    xD
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów