Pokaż wyniki od 2 531 do 2 540 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Widok wątkowy

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Nie podoba Wam się wątek, to go olejcie... Ja po prostu nie uczestniczę w wątkach, które mnie nie interesują. Podobnie nie biorę udziału w dyskusjach w internecie, które mnie interesują.
    Generalnie jak w realnym życiu, coś mnie nie interesuje, nie biorę w tym udziału. Tylko tyle, ale dla wielu, aż tyle
    Proste i skuteczne

Tylko też wracając do wcześniejszej sprawy - czym innym jest krytyka wątku i czyichś poglądów, a czymś innym złośliwe wrzutki ad personam

Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
    (...) Czy nie widzicie, że poza nim, nic się prawie nie dzieje na tym forum?
    Tu niestety masz rację, ale zawsze możesz coś zaproponować.

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    @Bangi Jak dla mnie to nawet dział jest nieodpowiedni dla wpisów o smartfonach: "Sprzęt fotograficzny innych firm". [B]Nie było i nie ma kategorii w której smartfony kwalifikowałyby się w jakikolwiek sposób do SPRZĘTU FOTOGRAFICZNEGO!(...)
    Umieszczenie wątku "Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP" w dziale "Sprzęt fotograficzny innych firm" to kuriozum bo smartfon nie był i nigdy nie będzie ŻADNYM SPRZĘTEM FOTOGRAFICZNYM.(...)
    Reprezentując ortodoksyjne podejście masz rację. Masz prawo tak uważać, szanuję to.
    Ostatnio edytowane przez Bangi ; 13-06-2023 o 14:49

Uprawnienia umieszczania postów