Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
Czyli w ogóle, najlepiej by było, gdybyśmy się NIE ODZYWALI, tak?

Bo właściwie KAŻDA wypowiedź (poza trollami, którzy sporadycznie się pojawiają), jest przez Ciebie klasyfikowana, jako złośliwość i "ad personam". Powiedz więc wprost, że "Jest zakaz dyskusji w tym wątku" i to przynajmniej będzie uczciwe. Bo na razie uczciwe nie jest. Jan P kompletnie IGNORUJE wszystkie nasze prośby. O merytoryczne argumenty, o zdjęcia, o nie obrażanie nas, nazywając nas zacofanymi i zawistnymi hejterami...

Czyli wygląda to naprawdę tak, że NIE WOLNO Janowi przeszkadzać w jego misji i nie wolno go prosić o nic. Nie przeszkadzać i milczeć. Czy tak?

I sorry, ale Twoja sugestia, żeby nie reagować i się nie odzywać, jest niewykonalna. Normalna dyskusja w tym wątku nie jest możliwa, a poza tym Jan cały czas nas prowokuje, choćby dublując swoje "cytaty z materiałów marketingowych", w kilku wątkach. Jeden mało?
Tydzień miałem przerwy, a tu widzę bez zmian...

Dorzucę swoje "spostrzeżenia" odnośnie złośliwości i uwag ad personam, które mam od dawna, ale dotychczas się powstrzymywałem.

Jan może i ma kontrowersyjne poglądy, ale wg mojej oceny właśnie nie stasuje złośliwości lub "obrażania", natomiast niektórzy jego adwersarze robią to nagminnie, a jak nawet ktoś z Moderacji zwróci na to uwagę to robi się zaraz rumor, że ktoś zabrania pisać w tym wątku i w ogóle jest to zamach na wolność słowa... No sorry, ale wolności słowa jest tu, aż nadto, tego naprawdę nie potrafią niektórzy zauważyć?

Zgodziłem się kiedyś na moderowanie tutaj głownie w kontekście walki ze spamem, bo nie mam generalnie czasu na wczytywanie się w wojenki i durne spory, więc nie zamierzam integrować bardziej, niż to co napisałem, ale niech niektórzy zastawią się po prostu nad swoim zachowaniem względem innych, tak po prostu, po ludzku.