Pokaż wyniki od 1 931 do 1 940 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez cybulski Zobacz posta
    Zakładam wątek na fotki ze smarfonów https://www.canon-board.info/threads...=1#post1446021
    cd #1878

Założyłem wątek smartfon a aparat foto zaskoczony wypowiedzią szefa rozwoju matryc firmy Sony.

Zaskoczony ale po wejściu w ten świat coraz bardziej zaintrygowany technologią optyki obliczeniowej, jej możliwosciami, rozwojem itd.
    Tak jak kiedyś jako narzędzie do robienia zdjęć zastawiłem za sobą fotografię analogową, potem lustrzanki tak teraz zostawiłem za sobą klasyczną fotografię optyczną.
    Było fajnie ale teraz przed sobą nowa droga, nowe ...

Nie ja jestem autorem aktualnego (fatalnego) tytułu tego wątku.
    Ale skoro był do mnie jakoś "przywiązany" czułem się za jego kontynuowanie trochę zobowiązany jako praktycznie jednego na tym portalu o tym co realnie nowego dzieje się w rzeczywistym świecie fotografii.

Dzięki #cybulski, zgodnie z zapowiedzią w #1878 mogę spokojnie zakończyć działaność w tym wątku.
    Na Twoim wątku realny świat foto pozostanie na tym portalu

jp (#1, #1939)

PS
    Na każde merytoryczne pytanie w sprawie smartfonów przesłane na priv, jeśli tylko będę znał odpowiedź (lub link do takowej) będę odpowiadał
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 23-04-2023 o 14:45
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów