Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Czesc potrzebuje pomocy

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie Odp: Czesc potrzebuje pomocy

Ale poprosił bym teraz o tytuł ksiazki która naprawdę jest wartościową i wy jako fotopstrykacze widzicie że wam pomogła rozwinąć skrzydła w pewien sposób

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez przemo8855 Zobacz posta
    Ale poprosił bym teraz o tytuł ksiazki która naprawdę jest wartościową i wy jako fotopstrykacze widzicie że wam pomogła rozwinąć skrzydła w pewien sposób
    Obawiam się, że te książki czytane przez nas 40 lat temu, teraz ciężko dostać
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Obawiam się, że te książki czytane przez nas 40 lat temu, teraz ciężko dostać
    Powiem Ci tak że dużo kursów oglądam jak i poradników z nowymi rzeczami które sie dowiaduje to biorę i zaczynam przerabiać ... Ale z tej rozmowy co tutaj wyszła to tylko były problemy z zdjęciami które robił 1 obiektyw więc już wiem w jakim kierunku iść. Ale z miłą chęcią czekam na konstruktywne uwagi które mogą mi pomóc rozwiązać moje problemy... Tutaj posyłam link z moimi rawami do ocenienia

https://photos.app.goo.gl/SH9yGGLAYfc43VY9A

Uprawnienia umieszczania postów