Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

nie no, manuale mnie nie interesuja. szkoda zycia

1/60 dla ogniskowej 135 to juz zupelnie niezle. bez stabilizacji dla 135/2 przyjmuje 1/250s za bezpieczny czas, 1/200s tez spory odsetek jest ostry
    www albo tez flickr

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    nie no, manuale mnie nie interesuja. szkoda zycia

1/60 dla ogniskowej 135 to juz zupelnie niezle. bez stabilizacji dla 135/2 przyjmuje 1/250s za bezpieczny czas, 1/200s tez spory odsetek jest ostry
    Gdy sprawdzałem nie wiedziałem, że można ogniskową określić dla stabilizacji. Gdy ustawiłem 135, wydaje mi się, że nawet 1/30 jest OK, ale sprawdzę jutro przy lepszym świetle.

Wygrzebałem Sonnara z szuflady, żeby sprawdzić stabilizację. Potwierdzenie ostrości w manualu jest niezłe, spodobało mi się - aż sobie popstrykam przy okazji ddrowskim wynalazkiem.

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez marcusp Zobacz posta
    Gdy sprawdzałem nie wiedziałem, że można ogniskową określić dla stabilizacji. Gdy ustawiłem 135, wydaje mi się, że nawet 1/30 jest OK, ale sprawdzę jutro przy lepszym świetle.

Wygrzebałem Sonnara z szuflady, żeby sprawdzić stabilizację. Potwierdzenie ostrości w manualu jest niezłe, spodobało mi się - aż sobie popstrykam przy okazji ddrowskim wynalazkiem.
    Noo, bardzo fajnie się robi szósteczką ze starymi manualami. Jest tylko jeden mały minusik - RFy.

Uprawnienia umieszczania postów