^becekpl to już jest jako tako rozsądna oferta
Decyzje decyzje..
https://youtube.com/shorts/WK9heItREb4?feature=share
Jest w końcu można kupić wspaniały aparat do fotografii produktowej.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
wołałem format B1 z 6d1, nawet też na iso 12800, bilbordy komercyjne wielometrowe też kilka, nigdy klient nie miał żadnych zastrzeżeń co do jakości. Obrazek z R6 powiększony 2x w takcie wołania z rawa daje obrazek 40MPX, do którego naprawdę trzeba mieć problem ze sobą poważny, żeby się przyczepić. Ba, a pomyśl co mieli Ci którzy 1dx III za 30 tysi kupowali, to jest dopiero mindfuck.
Szukam kompakta dla mamy bo ixus 190 jest ponizej wszystkiego… i ręce mi opadają.
Za 6-7 letnie starocie po 2.5-3tys zl?? Serio?? One wtedy tyle kosztowały, teraz powinny co najwyżej połowę. Chocby przez brak 4k. Mam na mysli tutaj glownie GX7 mk 2, ale nie tylko Canon ma takie starocie w cenie złota. Panas to samo. I nie ma żadnych promek na niejakis dramat.
lec do stanów, i tak bedzie taniej
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
ten sklep canona to jakiś pis of szit
nie ma nigdzie miejsca do podania danych do faktury, nie ma nawet paska do przewijania
kupiłem tego R6, ale muszą wystawić FVAT, a jak mają to zrobić skoro nie mogłem podać danych?
nosz k%^&*
nawet mi do głowy nie przyszło żeby firma Canon Polska nie wystawiała faktur VAT.
zadzwoniłem na infolinię, pani powiedziała, że wielu klientów jest tym zaskoczonych, że nie może anulować już zamówienia, że muszę nie odbierać paczki od kuriera to szybciej wróci na magazyn w beneluxach i szybciej dostanę zwrot.
cudownie![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner