Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

wszystko zgoda, już w latach kiedy migawka byla z materialu w instrukcji było nie wystawiac na słonce, ale to jest kwestia czasu, jak dlugo ten skupiony promień dziala. Wydaje mi się, że przy krotkich czasach ani w materiale dziurki nie wypali ani nie stopi plastiku.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Jacek Zobacz posta
    wszystko zgoda, już w latach kiedy migawka byla z materialu w instrukcji było nie wystawiac na słonce, ale to jest kwestia czasu, jak dlugo ten skupiony promień dziala. Wydaje mi się, że przy krotkich czasach ani w materiale dziurki nie wypali ani nie stopi plastiku.
    jak próbuje się zapalić papier przy pomocy szkła powiekszajacego to po pierwsze slonce musi mocno operowac i po drugie trwa to dluzsza chwilke.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez Jacek Zobacz posta

--- Kolejny post ---

jak próbuje się zapalić papier przy pomocy szkła powiekszajacego to po pierwsze slonce musi mocno operowac i po drugie trwa to dluzsza chwilke.
    Spróbuj kiedyś zapalić papier przy pomocy takiego 100-400 - przy pełnym słońcu dzieje się to bardzo szybko.

p,paw
    https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Uprawnienia umieszczania postów