Pokaż wyniki od 1 do 10 z 108

Wątek: Kalibrator X-Rite ColorMunki Smile

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Kalibrator X-Rite ColorMunki Smile

Wiem, że temat stary. Przeczytałem całość i tak nagle się skończyło. Dowiedziałem się jednak, że właściwie to nic nie wiedziałem o kolorach na monitorze, choc przed rozpoczęciem czytania wydawało mi się, że troche wiem.
    Zajrzałem do tego wątku ze względu na kalibrator. Posiadałem juz wczesniej i1 x-rite display pro i nim kalobrowałem wyświetlacz. Teraz zakpiłem kalibrator do drukarki i zastanawiam się czy nie pozbyć się tego i1 x-rite display. Porównałem tabelke która w tym watku gdzies była podana i wyglada że ten nowy zastapi mi poprzedni.
    Pozdrawiam
    https://www.photographer-limerick.com/
    Canon G3, Canon 450D, Canon 80D, Canon 6DMKII, Canon SX60HS, Canon R, Sigma 24-105mm F4 ART, Canon 50mm F1.8 STM, Canon 100mm F2.8, Canon 70-200mm F2.8 IS II USM, Canon 70-300mm F4-5.6 IS II USM Nano

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Kalibrator X-Rite ColorMunki Smile

Cytat Zamieszczone przez Mohinder Zobacz posta
    Wiem, że temat stary. Przeczytałem całość i tak nagle się skończyło. Dowiedziałem się jednak, że właściwie to nic nie wiedziałem o kolorach na monitorze, choc przed rozpoczęciem czytania wydawało mi się, że troche wiem.
    Zajrzałem do tego wątku ze względu na kalibrator. Posiadałem juz wczesniej i1 x-rite display pro i nim kalobrowałem wyświetlacz. Teraz zakpiłem kalibrator do drukarki i zastanawiam się czy nie pozbyć się tego i1 x-rite display. Porównałem tabelke która w tym watku gdzies była podana i wyglada że ten nowy zastapi mi poprzedni.
    Pozdrawiam
    Pewnie zastąpi, ale stary jest już rozkalibrowany więc pewnie nikt go nie kupi.

Uprawnienia umieszczania postów