Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1980

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Re: Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Gdzie napisano, że Canon coś zacznie wyprzedawać "w cenie bułek te szkła"?
    Nigdzie ale ja cały czas na to czekam - czytaj proszę co napisane a nie co sobie dopowiesz ....
    Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Osobiście uważam, że nowe L-ki Canona z mocowaniem RF powinny mieć złoty pasek zamiast czerwonego, bo czerwony to i źle kojarzyć się komuś może a i symbolem statusu oraz niemałej przecież inwestycji w takową L-kę byłyby wyznacznikiem. :P
    Niektóre nikkory maja złote paski z tego co pamiętam ...
    A Elki - uwierz ale to bardzo dobra inwestycja. Wszystkie które mam służą i zarabiają więc spokojna głowa.
    Inna rzecz że jestem pełen podziwu że Ci się chce jeszcze tu wypisywać te bajdy. Masz inne systemy na pewno dużo lepsze niż Canon więc po co tracić czas na udzielanie się w tym ciemnogrodzie?
    Chyba że chcesz tu się bawić w jakieś nawracanie czy uświadamianie - ale tego bardzo nie lubimy więc jeśli będziesz kontynuował to się pożegnamy!
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Domyślnie Odp: Re: Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Chyba że chcesz tu się bawić w jakieś nawracanie czy uświadamianie - ale tego bardzo nie lubimy więc jeśli będziesz kontynuował to się pożegnamy!
    Nie mogę się doczekać. I jestem pewien, że nie tylko ja.
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów