Pokaż wyniki od 1 do 10 z 139

Wątek: Adapter EF-EOS R czas oczekiwania

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Adapter EF-EOS R czas oczekiwania

Ja teraz walczę o przesyłanie. Negatywnie zweryfikowali mi zakup. Zamówienie złożyłem w listopadzie a faktycznie aparat otrzymałem na początku grudnia.

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez ludwich Zobacz posta
    Ja teraz walczę o przesyłanie. Negatywnie zweryfikowali mi zakup. Zamówienie złożyłem w listopadzie a faktycznie aparat otrzymałem na początku grudnia.
    Mam identycznie. Jak udowodniłeś zamówienie w listopadzie?
    Miłego dnia
    moja www

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Zamawiałem w sklepie cyfrowe.pl , zrobiłem PDF zamówienia, gdzie jest data listopadowa i wysłałem do nich. Dużo namieszał też sklep bo obiecał,że aparat mają na stanie i otrzymam od razu.

U mnie historia oczekiwania na adapter wygląda następująco:
    28.10.2020-zakup body i zgłoszenie w CPS
    29.10.2020-mail o treści: "Dziękujemy za udział w firmy CPS ZWIĄZANEJ Z APARATAMI EOS R.
    W ciągu kilku najbliższych dni zgłoszenie zostanie przetworzone, po czym wyślemy wiadomość e‑mail o stanie sprawy."
    5.11.2020-mail "Dziękujemy za wysłanie zgłoszenia i chęć udziału w CPS ZWIĄZANEJ Z APARATAMI EOS R!
    Informujemy, że Twoje zgłoszenie jest obecnie weryfikowane. Wkrótce skontaktujemy się z Tobą w tej sprawie."
    5.01.2021-mail "Dziękujemy za wysłanie zgłoszenia i chęć udziału w CPS ZWIĄZANEJ Z APARATAMI EOS R!
    Z przyjemnością informujemy, że Twoje zgłoszenie zostało pomyślnie rozpatrzone. W ciągu najbliższych 90 dni otrzymasz prezent, który prześlemy na podany adres."
    zmiana statusu w systemie śledzenia na "Ready for Shipment"
    Czy u Państwa wygląda to podobnie?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów