Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Udało się teraz komuś kupić? Mam na myśli skuteczny zakup z otrzymaniem produktu
    Dzisiaj odebrałem z cyfrowe.pl :-) Czekałem ponad 2 tygodnie od złożenia zamówienia.

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez ludwich Zobacz posta
    Dzisiaj odebrałem z cyfrowe.pl :-) Czekałem ponad 2 tygodnie od złożenia zamówienia.
    W dzisiejszych czasach wypada pogratulować
    ja już w zasadzie złożyłem zamówienie, ale dziś się dowiedziałem, że może będą mieć 2 sztuki w grudniu a jestem 8-my w kolejce
    Jeśli w tym roku nie dostanę faktury to chyba zrezygnuje i może wrócę do tematu na wiosnę. A może mi do tej pory przejdzie
    Mogę też sprzedać miejsce w kolejce
    Miłego dnia
    moja www

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    W dzisiejszych czasach wypada pogratulować
    ja już w zasadzie złożyłem zamówienie, ale dziś się dowiedziałem, że może będą mieć 2 sztuki w grudniu a jestem 8-my w kolejce
    Jeśli w tym roku nie dostanę faktury to chyba zrezygnuje i może wrócę do tematu na wiosnę. A może mi do tej pory przejdzie
    Mogę też sprzedać miejsce w kolejce
    Przy zamówieniu było trochę zamieszania. Cyfrowe.pl zrobiło konkurs, kto pierwszy ten lepszy, mieli dwie sztuki do sprzedania natychmiast. Zgłosiłem się, byłem pierwszy czy drugi i następnego dnia miałem odebrać R6. Później się okazało, że ktoś czegoś nie przekazał i aparat sprzedany w sklepie. Wyszło głupio, przepraszali mnie i obiecali, że jestem pierwszy w kolejce!Do tego jutro jadę odebrać w Gdańsku adapter, a ten co mam odebrać za darmo za dwa miesiące sprzedam. Podobno mają kilka sztuk w cyfrowe.pl na stanie.

Uprawnienia umieszczania postów