Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1954

Wątek: Canon EOS R5

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Dzień dobry, niestety ja jestem „żywym” użytkownikiem, któremu się najpierw wieszał i restartował R5 a następnie tydzień temu pojawił się err 70 . Zawiozłem do serwisu i została wymieniona płyta główna . Trwało to trzy dni . Mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia usterka, która mi się przytrafiła jakomużytkownikowi tej marki od ponad 25 lat...

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez slawek20053 Zobacz posta
    Dzień dobry, niestety ja jestem „żywym” użytkownikiem, któremu się najpierw wieszał i restartował R5 a następnie tydzień temu pojawił się err 70 . Zawiozłem do serwisu i została wymieniona płyta główna . Trwało to trzy dni . Mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia usterka, która mi się przytrafiła jakomużytkownikowi tej marki od ponad 25 lat...

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
    To raczej grubsza usterka jest, skoro płyta główna poszła do wymiany. Mam nadzieję, że dalej już będziesz się cieszył super sprzętem.
    Tak z innej beczki, to ciekaw jestem na ile takie glitche sa kwestią hardware'u, czy jednak można je naprawić firmware'em, poza przypadkiem kolegi, bo FW płyty by nie naprawił.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Często ? To jest norma....

Ostatnio prosiłem o pomoc w kwestii wyboru sprzętu do filmu u jednego z największych dystrybutorów (nie chcę pisać nazwy, bo nie ma co wywoływać wojny) - niekompetencja osoby która się ze mną skontaktowała wywoływała tylko uśmiech. Rozmowa szybko się zakończyła, bo szkoda czasu na rozkminy dyletantów. Tak to niestety u nas wygląda - póki co bardzo marnie.
    Zbyt dużo czasu spędziłem w nowoczesnym handlu detalicznym (RTV/AGD) i nie chcę poruszać wątku, jak handlowcy są wynagradzani i dlaczego wciskają klientom takie, ani inne rzeczy. Temat na inny wątek. Ja mam swój ulubiony sklep i swojego ulubionego handlowca, z którym mogę gadać godzinami, przeszkadzając mu w pracy i obsłudze innych klientów, z których ten sklep, bądź co bądź żyje.
    Canon R6 pokonał Sony A9II, ale dostał baty od OM-1, które po krótkim panowaniu zostało zdetronizowane przez A1
    Just Impress Me by TPS

Uprawnienia umieszczania postów