Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1965

Wątek: Canon EOS R5

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
    pytanie jaki procent użytkowników takich aparatów robi coś z video coś więcej niż najprostszy montaż są jakieś dane na ten temat? pytam z ciekawości jaki procent użytkowników użyje CanonLOG lub CanonLOG3 kiedykolwiek i będzie wiedziało i miało ochotę i wiedzę co z tym zrobić?
    Każdy kto używa aparatu za 10-20k do filmowania. Każdy filmowiec wesel, to są podstawy
    Nie pisałem o RAWACH, raw pewnie tylko pewien odsetek o którym piszesz, ale LOGa używa większość, proporcja będzie taka sama jak jpg vs raw w fotografii
    Ostatnio edytowane przez taniFotograf ; 04-08-2020 o 23:02

sv
    Guest

Cytat Zamieszczone przez taniFotograf Zobacz posta
    Każdy kto używa aparatu za 10-20k do filmowania
    Idąc za Twoim tokiem rozumowania; po co Sony zrobiło to A7sIII? Do zdjęć się to nie bardzo nadaje bo ma tylko 12 mpix. Jako kamera też bez sensu, bo ergonomia nie ta, brak ND, brak XLR itd. Na dodatek kosztuje chore pieniądze. Do filmowania wesel wystarczy A6300 za 3000,- zł.
    Ostatnio edytowane przez sv ; 04-08-2020 o 23:09

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez taniFotograf Zobacz posta
    Każdy kto używa aparatu za 10-20k do filmowania. Każdy filmowiec wesel, to są podstawy
    Nie pisałem o RAWACH, raw pewnie tylko pewien odsetek o którym piszesz, ale LOGa używa większość, proporcja będzie taka sama jak jpg vs raw w fotografii
    ogłądałem pare filmów z wesel - dobrze ze był alkohol przy ogladaniu i można się było znieczulić i uśmiechać - nuda i wyglądały jak by nikt ich nie montował nie mówiąć juz o innych tematach.

Uprawnienia umieszczania postów